Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Buhar Makinesi Hayal Kırıklığı

Karcher Buhar Makinesi Hayal Kırıklığı
Deniz
17 Kasım 2024 14:50

Ağır durumdaki hastamızın malzemelerinin hijyeni için aldığımız Karcher buhar makinesi, asla sitelerinde öne sürdükleri gibi sıcak buhar vermemekte. Yeşil ışık yanana kadar bekledik ve çalıştırdık. (Sitelerindeki bilgiyi ekran görüntüsü olarak şikayete koyuyorum.) Buhar verme aşamasında elimizi tabancanın ağzına kadar koyup kızarıklık bile olmadan elimizi tabancanın buhar üfleme yerinin tam önünde tutabildik. Vatan Bilgisayar'dan almıştık, onlar da bize 'Biz aracı firmayız, bilgimiz yok.' deyip servise yönlendirdiler ürünü. 1 hafta sonra servisten arandım ve bana yalan söylediğim ima edildi. Ürünün iadesini istediğimde 'Ben yalan söylemiyorum, sizi kişisel numaramdan aradım, ne yanlış ne değil diye öğrenmek için.' dendi. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. Ürünün iadesini almamak için 40 takla attılar. Servisteki beyefendi, asla bir daha alışveriş yapmayacağım bir firma.

17 Kasım 2024 14:15

Hastamızın hijyeni için aldığımız Karcher buhar makinesi asla sıcak buhar vermemekte sitesinde çıkış ağzında yaklaşık 100 derece temizlenen yerde ise 84 derece buharla temizlik yaptığını öne sürdükleri makinenin tabancasının önüne buhar çıkarken elimizi bile koyabiliyorduk. Attığı videoda eli tabancanın çok yakınında ve gayet sağlam duruyordu artı olarak ürünün başka bir ürün olup olmadığı da belli değil Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum.

Karcher Çok Pişman Ettiler

Yakup
08 Ağustos 2024 00:24
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
08 Aralık 2023 12:37

31 Mayıs 2024 12:09
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmış Ve Arızalı Ürün Gönderildi, Müşteri Mağdur Edildi

26 Temmuz 2025 10:53