Kamil Koç İle Eski Ve Güvensiz Bir Yolculuk Deneyimi

Hüseyin
03 Eylül 2024 23:52

3 Eylül 2024 saat 23:01 Ankara-Muğla Kamil Koç firmasından 2 kişi bilet aldık. Gelen otobüs Ş**** T*****'in olduğu camında yazılı olup, otobüs hem çok eski ve temiz olmadığı gibi koltukları arası o kadar dar ki nasıl yolculuk yapacağız bilmiyorum. Bu arada Kamil Koç yazıhanesine gidip otobüsün yol güvenliği ve kalitesi açısından çok kötü olduğunu söyledim. Yazıhanedeki arkadaş sistemden bakıp arabanın 2023 model Mercedes olduğunu söyledi. Ben de doğru olmadığını ve Neoplan olduğunu söyledim. Arkadaş telefonla birilerine sorup doğruymuş abi şu an için bir şey diyemeyeceğini söylemekten başka çaresi olmadığını iletti. Şu an yoldayken yazıyorum, arabanın her yerinden ses geliyor, amortismanlar çok sert olduğundan durmadan sarsılıyoruz. Bir de kliması merkezi sistem sanırım, yolculardan birisi üşüdüğü için muavin arkadaş kaptana klima kapatır mısınız diye söyledi. Yıllardan bu yana almıyordum, saati uygun ve yer olduğu için aldığım Kamil Koç firması beni yine yanıltmadı. Birçok ekmek yiyen çalışan insanımız var ama, insanları da bu kadar kötü koşullarda yolculuk yaptırmaya hakları yok. Takdir sizin.

03 Ekim 2024 13:35 (Şikayetten 29 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Müberrah
04 Temmuz 2023 21:53

24 Temmuz 2023 16:37

20 Ağustos 2024 23:31
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 03:47
Ümmü sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 14:42
Kamil Koç Kategorileri