Tuba sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 23:38

Kamil Koç- flixbus 2 defa rötarlı gelip mağdur etmesi! İtalya seyahatindeyim şu an. Bologna-Roma otobüsü söylenen saatten 70dk geç gelip zamanımı yedi! Üstüne Roma-Bologna dönüşüm de tam 2saat daha rötar yapıp, üstüne "Floransa" da bırakıp gitti. Aktarma olacak dendi şu an bilmediğimiz yerde bekliyoruz! Otelime gece yarısı varacağım üstüne servisini kaçırdım! Resmen mağdur etti flixbus dalga geçer gibi hem zaman hem para zarar ettirdi! Telafi edilmesini istiyorum!

04 Temmuz 2023 00:58

Kamil Koç- flixbus yarı yolda bıraktı! Bologna-Roma gidiş 2 saat rötar yapan flixbus şimdi de Roma-Bologna dönüşünde hem 2 saat geç aldı hem de Floransa otobüs durağında aktarma yapılacak denip, bizi ortada bıraktı! 2 saattir bekliyoruz hiç bilmediğimiz yerde ve muhatap kimse yok!

06 Temmuz 2023 14:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

06 Temmuz 2023 14:53

Ayrıca şoförün 2 tane ses kaydı var bize yalan söylediğine dair. Şahitler var. Talep ederseniz atabilirim ses kaydını.

31 Temmuz 2023 01:15

Kamil Koç hala çözüm sunmadınız! Koskoca firmasınız ama sorumluluk almıyorsunuz!

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 13:04

19 Haziran 2024 12:27
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 11:55
B. Alev sonuçtan hiç memnun değil

B. Alev
30 Haziran 2024 01:02