Belgin
25 Haziran 2024 22:31

Evimdeki klozet kapağının oturma kısmı kırıldı. Bu klozeti kullanan kişiler 67 75 kg. Bu mağduriyetim için kale müşteri hizmetini aradığımda yetkili servis sizi arayacak dendi. Fakat aynı klozet kapağı ile ilgili farklı şikayetler olduğunu da gördüm. Servis ve klozet oturum yeri değişimi için 2800 lira gibi rakamlar iletilmiş tüketicilere. Aynı sorunu Ben de yaşadığım için servis için ücret bedeli talebini kabul etmiyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum

26 Haziran 2024 08:38 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

26 Haziran 2024 12:44
26 Haziran 2024 17:11

Değerli Müşterimiz; 26.06.2024 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmeye istinaden, talebinize istinaden değerlendirilmesi için fatura bilgilerine ulaşmanızı rica ederiz. Soru ve talepleriniz için hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

Batuhan sonuçtan çok memnun

Batuhan
12 Ekim 2023 16:04
"Açtığım kayıt sonrası müşteri hizmetleri arayarak hasarlı olan klozet kapağını yenisi ile değiştireceklerini söylediler. Teşekkürler..."
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Klozet Kapaklarının Sık Kırılması Ve Yetersiz Yedek Parça Desteği

21 Nisan 2025 14:04
Semiha sonuçtan çok memnun

Semiha
06 Ocak 2025 00:14
"Tuğçe Hanıma çok çok teşekkür ediyorum çok hızlı dönüş yaptı ve çok olumlu iletişim kurdu sorunumuzu en üst seviyede çözdüler. Başta Tuğçe Hanıma ve bütün Kale ekibine çok teşekkür ediyorum."
Klozet Kapaklarının Dayanıklılığı Yetersiz