TÜRKSAT İnternet Bağlantımı Sözleşme İmzalandığı Halde Yapmıyor

Gülsen
20 Temmuz 2024 17:20

9 temmuzda TÜRKSAT Kablo Net internetine başvurdum. 7 iş günü içerisinde bağlantı yapılacağını söylediler. Eve gelip sözleşme imzalattılar bağlantı ekibi gelecek dediler. Ve bugün oldu hala kimse gelmedi. Sürekli arayıp takip ettiğim halde müşteri hizmetleri beni yanlış bilgilendirdi. Kurulum ekibi başvurunuz görünmüyor dedi. Müşteri hizmetleri önce başvuru aktif görünmesi lazım mail atacağız dedi. Sonra aradığımda başvurunuz iptal olmuş dendi. Tekrardan başvuru alacaklarını söylediler. Ben iptal etmediğim halde başvurum iptal olmuş. Ve asla yardımcı olmadılar. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım 2 kere müşteri hizmetlerindeki 2 farklı kişi telefonu suratıma kapattı. Kurulum ekibini arıyorum sorun bizde değil deniyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum kurulum ekibi iptal girmiş diyor. Yeni başvurumun yaşandığım sorun kaynaklı aciliyetini belirtin diyorum bizim öyle bir yetkimiz yok deniyor. Gerçekten derin bir pişmanlık yaşıyorum. İnternet bağlantımın bir an önce yapılmasını talep ediyorum.

20 Temmuz 2024 17:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)
20 Temmuz 2024 17:22

Sayın Abonemiz; Başvurunuzun alındığı ancak henüz Türk Telekom birimleri tarafından onaylanmadığı görünmektedir. Konuyla iligli incelemeler ve çalışmalar sürdürülmektedir. En kısa süre içerisinde TT tarafından başvurunuz onaylanacaktır. Saygılarımızla.

Gülsen
20 Temmuz 2024 17:25

9 temmuzdan bu yana bekliyorum tarafınızdan bağlantı yapılması için. 7 iş günü deniliyor. Şu an başvurunuz alındı diyorsunuz.

Onur sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2024 09:32
"Teşekkürler"
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 16:56
TÜRKSAT Kablo Net İle İlgili Yaşanan Sorunlar
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 19:05
TÜRKSAT Kablo Net Kurulum Yapmaya Gelmiyor
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Ekibinin Gecikmesi Ve İletişim Sorunları Nedeniyle Mağduriyet

Gökhan
22 Temmuz 12:27
Nurşen sonuçtan çok memnun

Nurşen
13 Ağustos 2024 03:37
"Mağduriyetim giderildi teşekkür ederim"
TÜRKSAT Kablo Net Bağlantı Sorunu: 7 Günlük Bekleyiş
TÜRKSAT Kablo Net Bağlantı Sorunu: 7 Günlük Bekleyiş