Berkay sonuçtan çok memnun

Kentsel Dönüşümden Dolayı Aboneliğimi İptal Etmeyen Kablo Net Sorunu.

03 Haziran 2024 15:59
Berkay'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi ile görüşmemiz sonucunda aboneliğim fesih edildi. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim.”

1017977770 hizmet numaralı iş yerimin bulunduğu binanın kentsel dönüşüm kapsamından dolayı yıkılacağından aboneliğimi sonlandırmak istiyorum ancak Kablo Net tarafından cayma bedeli ödemem konusunda baskı altında bırakılıyorum.

Aboneliğimin adresi ikametgah adresim değildir, iş yeri adresimdir. İş yerimi başka bir adrese taşımıyorum ve artık evden çalışmaya devam edeceğim. İkamet değişikliği de yapmayacağım. Mevcut ikametgah adresimde de TÜRKSAT aboneliğimiz olduğundan dolayı ikametgah adresime de taşıma işlemi gerçekleştiremiyorum. Müşteri temsilcileri de, Kablo Net bayii de ve k***********@turksat.com.tr mail adresine mail de attım ancak hepsi ağız birliği ile cayma bedeli talep ediyorlar.

Yıkım kararının ıslak imzalı kararı elimde mevcuttur. Bu karar Çankaya Belediyesi tarafından verilmiştir ve keyfi bir durum değildir. Benim elimde olmayan nedenlerden ve keyfi olmayan bir nedenden dolayı aboneliğimi sonlandırmak istiyorum, dolayısıyla cayma bedeli ödemeyi de kabul etmiyorum.

04 Haziran 2024 09:11 (Şikayetten 17 saat sonra)
07 Haziran 2024 12:40

Kablo Net tarafından bana herhangi bir geri dönüş yapılmamıştır. Mağduriyetim devam etmektedir.

10 Haziran 2024 13:49

Telefonda müşteri temsilciniz ile yaptığımız görüşmeye istinaden, fesih dilekçemi ve belediye onaylı kentsel dönüşüm belgemi ekte gönderiyorum.

10 Haziran 2024 14:43

Sayın Abonemiz; Probleminizin çözümü hususunda ön çalışma başlatılmış olup işlemlerin neticelenmesi ile birlikte tarafınıza dönüş gerçekleştirilecektir. Saygılarımızla.

12 Haziran 2024 13:55

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Yaşamış olduğunuz problem çözümlenmiştir. İptal işlemleriniz tamamlanmıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

12 Haziran 2024 23:31

Çağrı sonuçtan çok memnun

Çağrı
20 Nisan 2024 19:18
Kablo Net Haksız Cayma Bedeli Alıyor

Züleyha
23 Nisan 2024 23:48
Kablo Net Taşınma Sonrası İnternet Hizmetinde Yaşanan Mağduriyet
Onur sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 12:50
İnternet Hizmeti Ve Fatura Sorunları
Necla sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Altyapı Eksikliği Nedeniyle Haksız Cayma Bedeli Mağduriyeti

08 Eylül 13:19
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 21:21
Altyapı Sorunu Nedeniyle Haksız Cayma Bedeli Talebi