Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Veremediği Upload Ve Sürekli Kopmalar.

13 Kasım 2023 10:53

Kablo Net 100 download 20 upload paketini alıp Kablo Net'e geçtim 3 ay önce. İlk ay biter bitmez upload hızım özel devre olarak, ek para ödeyerek aldığım 20 upload'ı direkt olarak 1'e çektiler. Ve 1.5 aydır upload'ım başka sağlayıcıların ADSL ile verdiği 2 uploaddan daha düşük. Bu sorunu ilk bildirdiğim zaman 14 Ekim 2023 ve son bildirimim 08 Kasım 2023'de. Her şikayetimin altına upload değerimi not düşmüşsünüz 2'nin üzerine çıkmamış siz ne hakla 1 ay boyunca 1 sorunu çözemiyorsunuz? Upload'ı vermediğiniz gibi, interneti de stabil veremiyorsunuz. Sabah, öğle, akşam, gece, sabaha karşı; her saatte interneti kesiyorsunuz modemi kapatıp açana kadar da internet gelmiyor. Her gün en az 5 kere kopma sorunu ve 1 ay boyunca aralıksız 0.5-2 arasında upload veriyorsunuz. Gelip modem'e de baktınız değerlere de neden hala sorunum devam ediyor? Verdiğiniz hizmet buysa neden cayma bedeli çıkartıyorsunuz? Zaten vermediğiniz hizmet için hem ücret ödüyorum hem iptal edemiyorum insanın psikolojisiyle oynuyorsunuz. Müşteri hizmetlerinin de ulaşabileceği bir yer yok bizim de müşteri hizmetleri dışında ulaşabileceğimiz bir yeriniz yok. Müşteri hizmetleri sadece not düşebildiğini kendilerinin yönlendirme vesaire yapamadığını belirtiyor ben sizi her ay 20'den fazla kere arayıp nasıl bir sorunu çözemiyorum anlam veremiyorum.

13 Kasım 2023 10:56 (Şikayetten 2 dakika sonra)
13 Kasım 2023 11:05

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz probleminizin çözümlenmesi hususunda, ivedi işlemle adrese teknik ekip yönlendirmesi yapılmıştır. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

13 Kasım 2023 14:06

Sayın Abonemiz; Ekiplerimiz tarafından modeminizin takibe alındığı iletilmiştir. Saygılarımızla.

14 Kasım 2023 01:15

"takibinize" rağmen internetim 4 kere kesildi ve uploadım gün boyunca 1'in üzerine çıkmadı.

14 Kasım 2023 01:36

En son yanıtı attığımda zaten bağlantım kesilip geri gelmişti, 10 dakika geçmeden tekrardan kesildi. Bu arada arkadaşlar internet gidip geldiğinde tavsiyem internet hızınızın veya stabilitenin düzeleceğini düşünerek umutlanmamanız olur çünkü hiçbir şey değişmiyor.

14 Kasım 2023 13:26

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz sorunla ilgili ekiplere tekrar bilgi iletilmiştir. En kısa sürede müdahale sağlanacaktır. Saygılarımızla.

14 Kasım 2023 19:07

Uploadım gün içinde 20 dakikalığına 7-8 civarına çıktı, bu sefer 1'e değil 0.5'e düşmüş durumda...

14 Kasım 2023 20:51

Kopmalar da aynı hızda devam ediyor bu bir saatlik dilimde 3. Kopuşu.

15 Kasım 2023 16:03

Evet internet aynı hızında kopmaya devam ediyor upload değerim hala 0.5 abone olurken göz önünde bulundurmanızı öneririm.

Talip sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 23:40
Kablo Net Kötü Bir Deneyim
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 23:59

11 Kasım 2023 01:11
Arda sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 14:30
Kablo Net Sürekli Kopuyor Ve Teknik Destek Bizimle Dalga Geçiyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
06 Ekim 2024 01:12