Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Modemin Ağ Bağlantısından Atma Sorunu

Süleyman
24 Şubat 2023 20:23

Kablo Net internet konusundaki kötü desteği ve müşteri temsilcisinin karşısındaki insanı saf yerine koyma cabası beni benden aldı. Sorunumu olduğu gibi iletmeme rağmen tutup çeviriyor ve bambaşka bir çözüm önerisinde bulunuyor.

Sorun şu ki herhangi bir bağlantı sonucu (bazı özel sunuculara bağlanırken de oluyor) internet hızımı maksimum şekilde kullanmaya başladığım an modem beni ağdan atıyor ve ben 5g ağa bağlanmadığım sürece 2.4ghz lik ağı listemde göremiyorum. Bu sorun modem arayüzüne bağlanmaya çalışırken dahi oldu, herhangi bir siteye girmeye veya indirme yapmaya çalıştığım an beni ağdan attı ve ben bu durumu müşteri hizmetlerine aktardığımda duvar kalınlığı vs dedi. Bana bunu yutturamazsınız, böyle bir hizmet de olmaz, Kütahya'daki evimde t**** kullanıcısıyım ve herhangi bir şekilde böyle bir sorunu asla yaşamadım cihazlarımla. Verdiğiniz modemle mi alakalı diye sorduğumuzda ise duvar kalın vs. Demektesiniz. Aile evine geldiğim için mecbur kaldığım ve aşırı kötü bir hizmet.

25 Şubat 2023 10:31 (Şikayetten 14 saat sonra)
Süleyman
25 Şubat 2023 17:23

Tam olarak söylediklerimi doğrular nitelikte bir yazı yazmışsınız. Yok kabloluda verilen hizmet yetersizse iptal söz konusuymuş falan. Sizin verdiğiniz modem hakkında bir hakkımız yok mu bizim, biz boşuna mı para ödüyoruz.

Şenay sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 17:24

İnternet Bağlantı Kopmaları Ve Hizmet Kalitesinde Düşüş