Kablo Net Modem Değiştir Modem Değiştir Nereye Kadar

Kablo Net Modem Değiştir Modem Değiştir Nereye Kadar
14 Mayıs 2024 00:35

Kablo Net'in özellikle böyle bir şey yaptığını düşünüyorum. Modemimin ayarlarıyla oynanarak modemi değiştirmem için zorlandığımı düşünüyorum. Modemimde hiçbir sorun olmamasına rağmen modem değişikliği yapmam gerektiği söylendi ve aylık kiralama ücreti talep edildi. Modem hiçbir şekilde düşmedi ve zarar görmedi. Zaten internet hızını düşürmüşlerdi, şimdi de modem değişikliği yapmamı istiyorlar. İki yılda bir modem mi değiştireceğiz? Ben bunun bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Eğer bu şekilde devam ederse üyeliğimi yakında iptal edeceğim. İnsanlardan aylık 40 TL almak için uygulanan bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Tanımlı modemleri yavaşlatarak insanları yeni modem alımına zorluyorlar.

14 Mayıs 2024 09:03 (Şikayetten 8 saat sonra)
14 Mayıs 2024 09:37

Sayın Abonemiz; Ekiplerimiz tarafından modem arızasının olduğu belirlenmiştir. Modem kiralama işlemleri için irtibata geçebilirsiniz. Kiralanan modemelerin talep edildiği zaman iade edilebileceğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

14 Mayıs 2024 13:39

Sayın Abonemiz; 28767532 numaralı şikâyetinizle ilgili müşteri memnuniyetini sağlayabilmek ve probleminize çözüm getirebilmek amacıyla tarafınız aranılmış olup ulaşılamamıştır. En kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

Serhat sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2024 16:05
Sürekli Kesinti Ve Yetersiz Hizmetle Baş Edemeyen Kablo Net Aboneliği
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 14:40
Uzun Süreli Müşteriye Haksız Modem Kirası Ücreti

07 Ocak 2025 21:50
Kablo Net Modem Değişikliği Ve Haksız Ücretlendirme
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
11 Ekim 2023 11:37
"Keşke şikayet etmeden önce sorunum çözülseydi daha iyi olabilirdi. Beni arayıp sorunumu çözen Kablo Net müşteri temsilcisine teşekkür ediyorum."

Kablo Net Kategorileri