Sinan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 19:15

21.08.2024 tarihinde Kablo Net internet sağlayıcısından internetim bağlandı. Bağlamaya alt yapi sebebiyle Türk Telekom tarafından bağlanma işlemi yapıldı. Sözleşme öncesi Kablo Net ile yaptığım görüşmede ilk sorduğum soru modemleri olmuştu. Modeminiz güncel ve sinyali kuvvetli mi şu an hali hazırda kullandığım internet sağlayıcısından modem ve hiz yüzünden ayrılıyorum. Bu yüzden eğer ki modeminizin sinyal kapasitesi düşük ise sözleşme yapmayacağımı defalarca belirttim. Müşteri temsilcisi arkadaşta hayır böyle bir sorun asla yaşamazsınız bizim modemlerimiz güncel ve 4 antenli kuvvetli cihazlar demişti. İnterneti bağlamaya gelen personelin elindeki modem Antensiz standart bir modem. Bağlamaya gelen Personele durumu anlattığımda satış politikası uygulamışlar size denildi. Hemen müşteri hizmetlerini aradığımda saçma sapan bir açıklama ile biz modemleri bilemeyiz yapacak bir şeyimiz yok gibi bastan savma cevaplar verildi. 65 metrekare evin içinde en uzak odada modem tek tik çekiyor ve sürekli bağlatı kopuyor. Modem ve internet bağlantım yapıldı ve birkaç saat sonra internet bağlantım koptu. Teknik desteği aradım. Fişini cek orasına şurasına bas gibi profesyonellikten oldukça uzak cevaplar verildi. Teknik destek gelip bakacaklarını söyledi. Ben yoğun çalışan ve gününün büyük kısmında evde olmayan bireyim. Bütün isimi gücümü bırakıp evimde oturup teknik desteği beklemek zorunda mıyım? Yapacağınız is 2-3 tane kablo bağlamaktı sadece. Daha ilk günden mağduriyetlerin ardi arkası kesilmiyor. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş sorun sizden kaynaklı ise ücret faturanıza yansıtırız diyor. Sizin hatanız yüzünden internet bağlantım yok ve modeminiz yüzünden evin içinde interneti kullanamıyorum. Bu da yetmez gibi bu yoğun is hayatimin içinde evde oturup benden teknik desteği beklememi istiyorsunuz. Sitelerinde yazan 7-24 teknik destek ücretsiz destek filan tamamen yalan öyle bir durum yok. Teknik destek dedikleri ve ücret istemedikleri tek şey aradığımızda sizden modemin fişini çekmelerini istemeleridir. Sözleri arkasında duran bir bir firma gibi gözükmüyor. İptal etmek için ücret ödemeyeceğimi bilsem anında iptal eder yolda görsem yolumu değiştiririm. Ben sizin bana vadetmiş olduğunuz 4 antenli güncel modemi ve bir an önce internet bağlantımın sağlanmasını istiyorum. Altyapımın Türk Telekom olması benim sorunum değil bunu bana söyleyip modemi bilmiyoruz diyerek bilgi verseydiniz ben abone olmazdım. Aksi takdirde sözleşmemi cezasız bir şekilde iptal edilmesini istiyorum.

25 Kasım 2024 21:18

Kablo Net firmasından abone olurken yalan ve yanlış beyanlar ile abone edinildim. Bilgi almak için kendilerini aradığımda farklı bir firmaya ait internet sağlayıcısına sahip olduğumu ve 65m3 evde bağlantı problemi yaşadığımı ilettim. Kendilerininde modemi antensiz basit modemlerden ise abone olmak istemediğimi belirtigim halde. Müşteri hizmetleri gayet net ve rahat bir tavırla 4 antenli son model bir cihaz vereceklerini asla bağlantı sorunu yaşamayacağımı dile getirdi. Altyapımın Türk Telekom'a ait olmasını gördüğü halde modemi Türk Telekom'un vereceğini modem ile ilgili bilgisi olmadığını söylemedi. Teyit amaçlı defalarca üstüne basarak sorduğumda tekrar aynı cevapları aldım. Bende güvenerek 24 ay taahhütlü abonelik işlemini gerçekleştirdim. İnternet bağlantım yapıldığında antensiz basit bir modem takıldı. Beyefendilere bu durumu söylediğim de size satmak için yalan konuşmuşlar. Onlar bizim modemimize müdahale edemezler. Cevabini aldım. İnternetim bağlandığından belli bağlantı kopukluğu yaşamaktayım ve interneti Wi-Fi olarak kullanamıyorum. Modemim evin merkezinde bulunuyor. Daire içindeki duvarlar beton ya da tuğla değil alçıpandan yapılmıştır. Buna rağmen ufacık dairede Wi-Fi bağlantı sorunu yaşanmaktadır. Size soruyorum bende size faturamı ödeyeceğime dair söz verdim. Ödeme yapmadığımda siz firma olarak napardınız? Simdi ben üzerine basarak bağlantı sorunu ve modemi sormama rağmen beni yalan beyanlar ile abone ettiniz ben ne yapayım?

22 Ağustos 2024 09:13 (Şikayetten 13 saat sonra)
22 Ağustos 2024 09:57

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz probleminizin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

16 Temmuz 2024 13:08
Kablo Net Kötü İnternet, Kötü Servis!
Erhan sonuçtan memnun

13 Haziran 2025 10:41
"Teşekkürler"
Kurulumdan Sonra İnternet Bağlantısı Sağlanamıyor

18 Kasım 2024 13:49
Kablo Net İnternet Bağlantı Sorunları Ve Yetersiz Destek
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
19 Kasım 2024 04:24