İtopya Bilgisayar İtopya Kusurlu Gelen Xbox Gamepad İadesini Almıyor.

26 Aralık 2023 12:42

İtopya.com dan 22.12.2023 de Xbox gamepad satın aldım. Kargo elime 25.12.2023 de ulaştı. Ürünü kontrol ettiğimde (a) tuşunun basılı kaldığını fark ettim ve İtopya müşteri hizmetleri aradım. Değişim veya iade talebi oluşturmak istediğimde Microsoft ürünlerinde değişim ve iade yapmadıklarını söylediler. Ürün kusurlu olduğu için Microsoft ile iletişime geçin dediler. Satın almış olduğum ürünü 14gün içinde iade etme hakkımı söylediğimde dahi ısrarla Microsoft ürünlerinde iade almıyoruz diyorlar.
Sıfır aldığım ürünle neden garanti vs. Uğraşayım? Yasal olan iade hakkımı kullanmak istiyorum, firma kabul etmiyor.

26 Aralık 2023 13:44 (Şikayetten 1 saat sonra)
Alp
26 Aralık 2023 14:11

Sıfır aldığım kusurlu ürünün neden garanti servis vs. İşlemleri ile ben uğraşıyorum ki? 14gün içinde ki yasal iade hakkımı kullandırmıyorsunuz şu anda. Satın aldığım ürün kusurlu ve iade etmek en doğal hakkım. Sattığınız malın arkasında duruyorsunuz ve mağdur olan ben oluyorum. Ben ürünü sizden aldım Microsoft un kendisinden değil. İade işleminden sonraki süreç sizi ilgilendiriyor. Sıfır aldığım ürünün kusuru ile ben uğraşmak zorunda değilim.

Alp
26 Aralık 2023 14:12

Sizin elinizde olmayabilir ama kusurlu mal gönderiyorsunuz. Ne değişim yapıyorsunuz ne de iade kabul ediyorsunuz.

07 Nisan 14:48
Muhammed sonuçtan çok memnun

30 Ekim 2023 12:22
"İadeyi kabul ettiler ve pek sorun çıkarmadılar. Teşekkürler..."
İtopya Bilgisayar İtopya Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
İtopya Bilgisayar İtopya Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Hayati sonuçtan memnun değil

23 Ekim 2023 13:51
Okan sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 12:45
TrustBuy Güven Skoru