İtopya Bilgisayar Fiyat Farkı İadesi

23 Ocak 2024 00:191.250

Çocuğuma İtopya bilgisayardan 17/01/24 tarihinde 19,500 TL'ye aldığım bilgisayar saatler geçmeden indirime girerek 18/01/24 tarihinde 18,800 TL'ye düştü. Sonrasında email olarak iletişimde geçtiğimde (Sipariş oluşturduktan sonraki süreçte artan veya azalan fiyatlar dahilinde herhangi bir para iadesi veya para talebi olmamaktadır.) cevabı verildi. Aradaki fark 700 TL bu zamanda kolay kazanılmıyor bu para.

23 Ocak 2024 08:44 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Her müşterimiz için satın alım yaptığı fiyat geçerlidir. Talebiniz doğrultusunda bir işleyişimiz ve prosedürümüz bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkürler. Saygılarımızla

Ertuğrul
Şikayeti Çözüldü
24 Ocak 2024 04:32

İtopya'dan sipariş oluşturdum aynı gün içinde iptal ettim daha kargoya bile verilmeden iptal ettim ama hala ne yazık ki paramı göndermiyorlar maillerime cevap verilmiyor müşteri temsilcileri geçiştiriyor resmen parama el koymuşlar

İtopya Bilgisayar Para İadesi Gerçekleşmedi

7 Şubat 2024 15:491.094

"Teşekkürler"

İtopya Bilgisayar Sipariş İptali Ve İletişim Sorunları!

2 Ocak 2025 01:591.744

"Kargo takibi maili tarafıma ulaştı. Site üzerinde siparişim halen hazırlanıyor olarak görünmekte. Kargoya verildiğine dair bir şey yazmıyor. Sanırım bunu güncellemeniz yanlış anlaşılmaların önüne geçer. Hızlı çözüm için teşekkür ederim."

İtopya Bilgisayar İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

4 Ekim 2024 21:57587

15/09/2024'de İtopya adlı siteden klavye siparişi verdim. 1 hafta sonra mail atarak stokta bulunmadığını iddia edip, 900...

Tümünü Gör
İtopya Bilgisayar Islak Gelen Sistem Faciası!

İtopya BilgisayarIslak Gelen Sistem Faciası!

Enes
İtopya Büyük Bir Hata İmiş