20 Kasım 2024 22:40959

Temmuz ayında İzmir Karabağlar Batılı Mobilya'dan aldığım yatak odası kuruldu ama düzgün bir şekilde kurulmadı ve bu şekilde bırakıldı. Kapaklar sürtüyor, çekmeceler birbirine çarpıyor, vida yerleri açık kaldı ve kapakta menteşe eksik. Makyaj aynası defolu. Lütfen buradan yetkili birinin ilgilenmesini rica ediyorum.

20 Kasım 2024 22:23

İzmir Karabağlar batılı Mobilya'dan aldığım yatak odası kuruldu ama eksik bir şekilde kuruldu makyaj aynası defolu geldi kapısının birinde menteşesi yok bütün vida deliklere açık ve dolabın kapıları sürtüyor makyaj aynasının çekmeceleri birbirine çarpıyor buradan yetkili birisinin ilgilenmesini istiyorum ve dolabımın tamamlanmasını istiyorum 5 aydır mağdur edildiğimi buradan belirtmek isterim.

20 Kasım 2024 22:45 (Şikayetten 5 dakika sonra)

26 Kasım 2024 16:43

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Cüneyt
Şikayeti Çözüldü
4 Ocak 2025 01:08

Bende aynı ürünü almışım, aynı problem bende de var extra o kapaklardaki çizgi modeller var ya çift taraflı bant ile yapıştırmışlar kutusundan çıktığında yapışkanlar özelliğini kaybetmiş, ayrılmış. Daha bugün paylaştım şikayet var da. Resim de var. Yılbaşından önce Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım ben.

Eki aç
Eki aç

5 Şubat 2024 12:551.359

İzmir İstikbal Karabağlar şubesinden aldığımız yatak odası takımı 28 Kasım 2023 tarihinde yatak odası takımı gelip dolab...

İstikbal Yatak Odası Takımımda Yaşanan Sorunlar

14 Aralık 2023 23:232.105

Ağustos ayında İzmir Karabağlar İstikbal Mobilya'dan yatak odası takımı aldım. Satış temsilcisi e** hanım bize son derec...

1 Yorum

Tümünü Gör
İstikbal Baza Ayak Sorunu

İstikbal BazaAyak Sorunu

Engin
İstikbal Yatak Odası Takımı Hüsranı!

İstikbal YatakOdası Takımı Hüsranı!

Hasan
İstikbal Arena Yatak Odası Deforme Oldu!

İstikbal ArenaYatak Odası Deforme Oldu!

Furkan
İstikbal Kalitesizliğin Bu Kadarı!

İstikbalKalitesizliğin Bu Kadarı!

Muhbet
İstikbal Kusurlu Ürün!

İstikbal KusurluÜrün!

Yasin
İstikbal Yatak Odası Ve Yatağı Darbeli!

İstikbal YatakOdası Ve Yatağı Darbeli!

Oguz

Öne ÇıkanKonular