Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Kötü İstikbal Servisi, Bilerek İşi Yokuşa Sürmek, Kaba Yaklaşım!

25 Temmuz 2024 16:38
25 Temmuz 2024 14:52

İstikbal mobilya dan aldığım 50 bin tl lik oturma grubunun berjeri çöktü. Mağaza vasıtasıyla servise ulaştık 6 ay önce alınan berjerin çöktüğünü söyledik. Berjerin altını söktüler içine baktılar bu kullanıcı hatası ücretini öderseniz yaparız dediler. Yaşlı anne babamızın olduğunu evde çocuk olmadığını üstüne ayakla basılmadığını söyledik ama zaten sizi dinlemek bile istemiyorlar onu orada anlıyorsunuz. 0850 2223344 numaralı numarayı arayıp durumu bildirdik çıkan bayan ben bir sorayım size dönerim dedi. Sonra bir hafta geçmesine rağmen dönmediler. Tekrar aradım anlatmaya çalışıyorum zaten sizi dinlemiyor en son parasını ödemek istememişsiniz bizde yapmadık dedi. Sonra beddua ettim. Onlar kabalaşmayın deyince de iyicene kızıp sövdüm. Kayyuma geçen bir feto şirketi müşteriyi sinirlendirmek için elinden geleni yapıyor. Muhtemel bir durumda aynı muamele ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yılların markası kimlerin elinde kalmış. Hâlâ taksit ödediğim bir ürünü çökmesini bana bağladıkları için kendi derdimizi anlatamadığımızdan aslında anlamak istemedikleri den sadece gelen servis elemanın raporuyla parasını ödeyin yapalıma getirdiler. Ondan sonra sizin kendinizi anlatmak ve sövmekten başka bir şansınız kalmıyor. l.net olsun böyle yaklaşıma

25 Temmuz 2024 16:41 (Şikayetten 2 dakika sonra)

26 Temmuz 2024 08:15
26 Temmuz 2024 12:49

Yani... Zaten sizin yaptığınızı yukarıda anlattım. Önce bizimle irtibata geçeceğinizi söyleyip şimdi zaten iki tane servis elemanının para karşılığı yaparız cevabını bana iade ediyorsunuz. Bir günde ne değişti de irtibat kurmadan cevap verildi diyorsunuz. O yüzden diyorum ki İstiklal asla alınmamalı şimdi bu berjeri alıp mağazanın önünde yakmazsam sizde görün.

Mitra Koltuk Takımında Erken Kumaş Tiftiklenmesi Ve Değişim Talebi

Yasemin
08 Nisan 22:59
Candan sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 15:21
55500-tllik-koltukta-erken-kumas-burusuklugu-ve-istikbalin-normal-gormesi-3.jpg
55500-tllik-koltukta-erken-kumas-burusuklugu-ve-istikbalin-normal-gormesi-2.jpg
55500-tllik-koltukta-erken-kumas-burusuklugu-ve-istikbalin-normal-gormesi-1.jpg

Defalarca Ertelenen Alez Teslimatı Ve Mağduriyet

04 Ekim 2025 20:16

Yanlış Renk, Eksik Hizmet Ve İlgisiz Müşteri Temsilcileriyle Büyük Hayal Kırıklığı

İsmail
03 Ekim 2025 17:55