Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 15:07

İstikbal koltuk takımı aldım ve evlenene kadar 1 sene kullanmadım. Aradan 1 sene daha geçmeden koltuğun orta kısımı çöktü servis çağırdım garanti bitmeden bana çok az olduğu için buna bir şey yapamayız dedi daha sonra gittikçe çöktü ve koltuğu kullanamıyorum. Bugün ise süngerin ön kısmının çöktüğünü fark ettim. İstikbal marka koltuk takımı tam bir pişmanlık kalitesini hiç beğenmedim. Aynı zaman aldığım diğer lacivert koltuğunda ön süngeri çökmeye başladı 1 sene bile kullanmadan koltukların ikisi de kullanılmaz halde. İstikbal kalitesine hiç yakışmadı bir daha asla buradan bir şey almam ve çevremde önermiyorum.

04 Şubat 2024 15:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

05 Şubat 2024 09:15

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

05 Şubat 2024 11:49
İstikbal Koltuk Takımı Sünger Sorunu

Müşteri hizmetleri tarafından arandım fakat bana ücretli bir şekilde yardımcı olacaklarını söylediler. Ürünü satarken 5 yıl parça garantisi var demişlerdi ama koltuğun süngeri parçaya girmiyormuş. Garanti süresi devam ederken çağırmıştım ama o zaman bana süngerin az çöktüğünü ilerlerse çökme sorunu o zaman yaparız demişlerdi. Garanti süresinden çok az bir süre geçmesine rağmen aradıklarında şimdi ücretli yardımcı olacaklarını söylüyorlar. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar çevreme önermiyorum süngeri çok kalitesiz. İstikbal beni bu konuda çok şaşırttı.

26 Nisan 2024 11:55

İstikbal müşteri hizmetleri sattığı malın arkasında durmuyor kalitesi hiç güzel değil İstikbal kalitesi ve müşteri hizmetlerinin tavrı beni çok şaşırttı çevremdekilere asla önermiyor. İstikbal'in eski kalitesi kalmamış.

26 Nisan 2024 12:06

Müşteri hizmetleri hem sattığı malın arkasında durmuyor hem de ücretli yardımcı olacaklarını bildiriyorlar. Markadan beklentim asla karşılanmadı ürün kalitesi asla güzel değil.

22 Temmuz 2024 11:10

İstikbal eski kalitesi yok asla tavsiye etmiyorum çevreme ve alacak kişilere ayıplı malın arkasında durmuyor satarken 5 yıl parça garantisi veriyor ama sattıktan sonra 2 yıl garanti bitince ilgilenmiyor.

09 Aralık 2024 14:30

30 Ağustos 2024 00:56