Hakan sonuçtan çok memnun

29 Aralık 2024 12:44

Merhaba,

Son gelen 591 TL tutarındaki su faturamıza ciddi bir itirazım bulunmaktadır. Daha önce bu evde 4 kişi yaşıyorduk ve o dönemde faturalarımız en fazla 250-280 TL seviyesinde geliyordu. Şu anda evde yalnızca 2 kişi yaşamaktayız ve su tüketimimiz doğal olarak önemli ölçüde azalmış olmasına rağmen, fatura tutarının bu kadar yüksek gelmesi kabul edilemez.
Ayrıca, su sayacımızın üzerinde yazan değer 984 iken, faturada okunan değer 994 olarak belirtilmiştir. Bu durum açıkça bir hata ya da kasıtlı bir yanlış uygulama olduğunu göstermektedir. Böyle bir durumun kabul edilebilir bir açıklaması yoktur ve bu, sistematik bir hata ya da kötü niyetli bir işlem olarak değerlendirilebilir.

Bu durumun acilen incelenmesini, doğru sayaç okuma değerlerinin faturaya yansıtılmasını ve gerekli düzeltmelerin yapılmasını talep ediyorum.

Aksi takdirde, yasal haklarımı kullanarak gerekli mercilere başvuracağımı belirtmek isterim.

Gereğini arz eder, iyi çalışmalar dilerim.

31 Aralık 2024 10:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-64511072910 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/ üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Hakan
26 Ocak 16:03

İlgilendiğiniz için teşekkürler

Dilaver sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Faturasında Beklenmedik Artış Aile Bütçemi Zorluyor

13 Ağustos 02:46
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 18:01
Gencay sonuçtan hiç memnun değil

Fatura Artışında Anlaşılmaz Yükseliş: Acil Açıklama Ve Çözüm Talebi

06 Aralık 2024 09:57
Fatura Artışında Anlaşılmaz Yükseliş: Acil Açıklama Ve Çözüm Talebi
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 14:52
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri