İBB Karakış Desteği Yardımı Var Mı

20 Kasım 2023 12:141.498
Karaca'nın Teşekkür Mesajı
2 gün içinde geri dönüş yapıldı olumlu sonuç aldım. Teşekkürler İBB, teşekkürler ekrem İmamoğlu

İBB Başkanı E**** İ*******'ndan çok memnunuz. Benim bir ricam olacak; İBB Market Kartı desteği alıyorum. Geçen sene kış desteği verildi. Bu sene hiçbir mesaj gelmedi. Tek çalışan olarak iki çocukla geçinemiyoruz, kiradayım. Kiramızı 2.000 TL'den 12.000 TL'ye çıkardılar. Lütfen yardımcı olun.

20 Kasım 2023 18:00 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58959149009, 1-58959149232 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

22 Kasım 2023 14:54

Şikayeti Çözüldü
1 Şubat 2024 10:07

İyi günler kara kış desteğinden geçen sene aldım 2022 yılındada aldım kara kış desteği bu senede alcakmiyim zor geçiniyorum oğlum engelli ilkokula gidiyor

Nazlı
Nazlı
26 Ocak 2024 09:04

Merhabalar sayin Ekrem İmamoğlu başkanımızdan çok memnunuz Allah razi olsun ondan. Sofra destek yardim kartı alıyorum her ay düzenli ihtiyaçlarımı karşılıyorum fakat gecen yıl şubat ayında karakış desteği yattı bu yıl yatacakmı acaba asgariyle gecinemiom zor durumdayım

Şikayeti Çözüldü
15 Ocak 2024 13:35

Kara kış desteği bu sene verilecek mi

İBB Kart Yardımı: Üç Yıldır Beklenen Destek

Canan
19 Ocak 2025 18:31577

Yaklaşık 3 sene önce İBB kart yardımına başvurdum, olumlu sonuçlandı ancak henüz tarafıma iletilmedi. Her arayışımda ban...

İBB Market Kartı İptali Mağduriyeti

Rabia
3 Şubat 2025 20:221.062

İBB market kartım iptal edilmiş, çok zor durumdayım. Kirama tekrar zam yapıldı. İki çocuk okula gidiyor, eşim tek çalışı...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

Burak

Hikmet
Eyüp Sahil Parkı Çevre Kirliliği

Eyüp Sahil ParkıÇevre Kirliliği

Zümra
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan

Öne ÇıkanKonular