İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi 458 Gürpınar Otobüsü

27 Haziran 2023 16:50

Her gün kavaklıdan Avcılar'a işe giden bir vatandaşım ve her gün aynı sıkıntıyı yaşıyorum. 458 otobüsünü kullanan herkes yaşıyor. Adamların saati yok tam anlamıyla köy minibüsü canları ne zaman isterse o zaman hareket ediyorlar. Dolayısıyla her durakta onlarca insan bekliyor, çoğunu da alamıyorlar araba dolu diye. 40 dakikada bir otobüs hareket saati megakent için fazlasıyla uzun. Ayrı bir konu ama adamlar buna bile uymuyor. Bugün arefe günü işten erken çıktım güya ama 1 saat 15 dakika İGS durağında bekledim, gelmedi. En son 145 geldi, bindim. Bu otobüsün son durağında inip mecburen Yakuplu'da tekrar 458'e binmem gerekiyor evime ulaşabilmek için. Artık bu 458 Gürpınar hattına bir çözüm bulunsun lütfen. İBB'nden satın almış olduğumuz İstanbulkart'la biniyoruz biz bu otobüse ve zaten hakkımız olan hizmet için resmen savaşıyoruz. Burada şikayet oluşturarak ya da farklı yollarla. Lütfen artık yetkililer çözüm bekliyoruz yıllardır!

29 Haziran 2023 12:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-57306737938, 1-57306738375 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Gökçe
Gökçe

Merhaba bugün 458 otobüsünü kullanan şoför işini düzgün yapmayıp yaşlı kadını durakta durdurmasına rağmen almadı birinci Hastanesi durağı insanlara üslup ve davranışları yanlış ve ikaz etmeme rağmen o kadını yaşlı olduğu için almadı lütfen plakası 34 ***433 ve saat 15.00 ve 15.30 arasında kullanan şoför işini sevmiyorsa yapmasın ya yazık o yaşlı kadına evine her gelen şoför böyle yapsa ramazanlık oruç belki lütfen dikkate alınsın ki insanlar iyi yapsın işini biz bu yüzden oyumuzu verdik insanlar işini artık düzgün yapsın diye

30 Ağustos 2023 22:37

07 Şubat 2025 17:38
Mine sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 08:21

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri