Yaser sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 09:53

İşbir Yatak Gebze şubesinden 31.12.2023 tarihinde Himera marka yatak satın aldık. Sağlık sorunlarımız nedeniyle değişim yapabileceğimizi sorduk ve 'Tabii efendim, 120 gün deneme süreniz var.' yanıtını aldık. Yatağı 31.12'de aldık ancak bize 18.01.2024 tarihinde ulaştı, yani 18 gün gecikmeyle. Yatak çok sert olduğu için uyum sağlayamadık ve bel ağrılarıyla uyanmaya başladık. Değişim için Gebze şubesine başvurduğumuzda sürenin dolduğunu söylediler. 'Daha sürem var' dediğimde, 18 gün gecikmeli geldiğini hatırlattım. Satıcı, 'Bu benim sorunum değil, fabrikanın problemi.' dedi. Sağlık sorunlarımızı dile getirip ısrar ettiğimizde kontrol için birini gönderdiler. Gelen kişi değişime uygun olduğunu belirtti ve 'Sizi arayacaklar.' dedi fakat 10 gündür ne arayan var ne soran. Üstüne para verip kaliteli bir yatak almayı planlıyordum ancak bu durum güvenimi sarsmıştır. Yaşadıklarımı sosyal medyada paylaşacağım ve insanların bu durumdan haberdar olmalarını sağlayacağım.

17 Mayıs 2024 10:13 (Şikayetten 19 dakika sonra)
Yaser
Yaser
17 Mayıs 2024 12:28

Yatağa bakmaya gelen arkadaşınızda en fazla 2 iş günü içerisinde size dönüş sağlayacağız dedi ama 10 gündür kimse aramadı bir umut bekliyorum aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Aşırı Sert Yatak Nedeniyle Uyuyamama Ve Değişim Talebine Yanıt Alamama

30 Ağustos 2025 20:25

İşbir Yatak'ta Değişim Süreci Ve Ekstra Ücretler

27 Ekim 2024 20:45
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak Satış Sonrası Hizmet Yoksunluğu

Çağatay