Umman sonuçtan çok memnun

İşbir Yataktan Aldığımız Yatak Çok Rahatsız

02 Eylül 2024 12:57
Umman'ın Teşekkür Mesajı
“İşbir Yatak temsilcisi Fulya hanım'a süreçte sağladığı desteği ve nezaketli yaklaşımı için teşekkür ederiz.”

Yatak ihtiyacımız olduğundan uzun zamandır kullandığımız yatağımızı değiştirmek istedik, özellikle yatak işiyle uğraştığı için iş bilenindir diye düşünerek köklü bir yatak firması olan İşbir Yatak firmasını tercih edip çift kişilik bir yatak satın aldık.
Firma 23.08.2024 tarihinde ürünü teslim etti. Ama gerek ben gerekse eşim geceleri sık sık uyanır ve sabah dinlenememiş olarak uyanmaya başladık. Alışma sürecidir diye kendimizi teselli ediyorduk ki, daha 1 hafta olmadan akabinde birimizin sırtı tutulurken diğerimizde de bel ağrısı hasıl oldu. Abarttığım düşünülecek olsa da 3 gündür kanepede yatıyorum ve inanın ki daha iyi uyuyorum. Yatağı satın alırken satış danışmanı arkadaşa belimde problem olduğunu belirttim ve önerisi üzerine tecrübesinden faydalanarak tavsiye edilen ürünü aldık. Çalışan ve düzenli uykuya ihtiyaç duyan bireyleriz, uyku bel ve sırt ağrısı problemleriyle karşılaştığımız için firmayı arayıp yatağı başka bir seriyle değiştirmek istediğimizi ilettik, ama sadece visko yataklarda deneme süresi ve değişimin olduğu bu seride değişim olamayacağını belirttiler. O zaman sadece visko yatak yapmalı ki insanlar para verip bel ve omurga ağrısı satın almamalı. Bir firma yaptığı, sattığı ve markasını koyduğu her türlü üründen sorumludur. Aksi zaten ticaret etiğine uygun değildir. Arkasında duramayacağı bir ürünü tanıtmak, satmak köklü bir firmanın marka değerine zarar verir ve de yakışmaz dedikse de, maalesef karşımızda ciddi bir muhatap bulamadık. Müşteri memnuniyetini hiçe sayan üzücü bir tutumla karşılaştık.
Tavsiye olaraksa yatak ihtiyacı olan kişilerin başka firmalara yönelmesi doğru olur.

02 Eylül 2024 13:28 (Şikayetten 31 dakika sonra)
02 Eylül 2024 19:15

Bugün bölge müdürlüğünden arandım ve görüşme sağladığım arkadaş değişim durumunda servis ücreti adı altında bir ücret talep etti. Mağdur olanla servis ücreti ödeyecek olanın aynı taraf olması anlaşılır bir durum değil.

11 Eylül 2024 18:08

Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Ortopedik Yatak Kabusu: Ağrılar Ve İlgisizlik!

16 Ocak 2025 12:54
Abidin sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 14:08
"İşbir marka temsilcisi saygıdeğer Fulya hanıma ilgi alaka özenli müşteri hassasiyeti için sorunumuz hızlı bir şekilde çözüme ulaştı. Ürün değişimi nedeniyle arada kalan fiyat farkı en kısa zamanda hesabımıza yatırılacağını hiçbir mağduriyetimizin kalmayacağını bildirmesi bizi çok mutlu etti. Değerli İşbir firmasına ve kıymetli temsilcilerine saygı selam ve teşekkürlerimi BİLDİRİRİM…Abidin açan"
İşbir Yatak Çözüm İstiyorum Yatak Sorunu
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 21:53
Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 10:49
İşbir Viscostar Yataklar Bel Ağrısına Neden Oluyor
Yaser sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 09:53

İşbir Yatak Kategorileri