Bahar sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak İle Yaşadığımız Sorunlar Ve Çözüm Süreci

04 Temmuz 2024 00:38

İşbir Yatak
Hayatımdaki en büyük hata İstanbul Modoko mağazasında yarım saat uzanıp defalarca denediğimiz yatağı aldık. Evimize geldiğinde yatakta potluk oluştu. Sorun bildirdik, çözüldü; yerine aynı yatağın daha kötü bir versiyonu geldi. Konuyu tekrar buradan yazmak zorunda kalmam çok acı; çözüm sağlayanlara tekrar ulaşmak mümkün değil. Çözüldü sandık, birkaç kez aradık, ilgilenen olmadı. Daha önce çözüme ulaştı diye şikayetimi silmemi rica ettiler. Sildim. Silmez olaydım; o gün bugündür bel ağrısı çekiyorum ve her sabah yorgun uyanıyorum. Uyanıyoruz. Çok yazık, bu kadar insanları yanıltmaya ne hakkınız var diye soruyorum. Yatakta sertlik oranı değişikliği olmuş ve bunu biz fark ettik; haklılık payımız son derece ortaya çıkmıştı fakat şimdi bu kadar kurumsal olduğunu düşündüğünüz firma maalesef yok. Arkadaşlar, doğru firma ve doğru yatak bulmak marifet. İşbir Yatak tamamen kurumsal görünen fakat hiçbir şekilde aynı değerde olmayan bir firma. İstanbul bölge müdürlüğünü defalarca aramama rağmen konuşan kişi azarlayıcı konuşma üslubuyla kabalığını göstermiştir. Kendi çabamla Ankara bölge müdürlüğüne ulaşıp oradan ***** Bey sayesinde değişim sağlanmıştı. Ama olmadı. ***** Bey, ilk gün çok rahat olan yatak 1 hafta sonra bize işkence oldu. Artık size ulaşmak çabasından da vazgeçtik. Önceliğim teşekkür, her şey için yaptıklarınız için fakat sonrası kötü. Çözüm yok maalesef. İşbir Yatak sorumsuz bir firmadır.

04 Temmuz 2024 19:56 (Şikayetten 19 saat sonra)
Bahar
Bahar
03 Mart 2025 17:34

Sizlere İşbir Yatak ile yaşadığım pişmanlığı anlatmak isterim. İlk şikayetimde oldukça ilgilenen firma, ikinci şikayetimde hiç ortada yoktu. Yatağın %70 olan oranını %200 çıkardık dediler. Haklı buldular ve yatağı değiştirdiler. Fakat her sabah dayak yemiş gibi uyanıyoruz. Eşim de ben de her gün İşbir Yatak tarafından yorgun uyanıyoruz. Yatak oran değişikliğini ilk fark eden biz olmuşuz ayrıca. Modoko İşbir Yatak'tan aldığımız Soho yatak, beklentilerimizi karşılamadı. Şimdi yeni bir yatak almamız gerekiyor ve aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz.

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 12:13

29 Mart 2024 18:59
İşbir Yatak Parasını Ödediğimiz Halde 4 Aydır Değişimi Gerçekleşmeyen Ürün
Murat sonuçtan hiç memnun değil

2 Haftada Büyük Hayal Kırıklığı: Yatak Rahatsız, Değişimde Fahiş Fiyat Farkı

27 Ağustos 2025 10:37
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak Ürün Değişim Sorunu Şikayet

25 Mayıs 2024 22:58
Cansu sonuçtan çok memnun

29 Şubat 2024 10:32
"Teşekkür ederiz sorunumuzu çözdüğünüz için"

İşbir Yatak Kategorileri