Cemil sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Telefonumu Yenisiyle Değişimini Talep Ediyorum

iPhone Telefonumu Yenisiyle Değişimini Talep Ediyorum
06 Temmuz 2024 17:43

Telefon arızası olayı ile ilgili olarak 13.01.2024 tarihli saat 18.04 sıralarında Turkcell Bayisi’nden almış olduğum iPhone 13 Rear System Row Midnight 128 GB olan telefonun kullanım sürecinde hoparlör arızası meydana gelmeye başlamış olup, bu bağlamda teknik servisi olan Mecidiyeköy Zorlu Center şubesine yapılması için garanti kapsamında teslim etmiş olduğum telefonum, yapılan incelemeler neticesinde arızası giderilmiş fakat oluşan sonuç neticesinde IMEI numarasının değiştiğinin bilgisini edinmiş bulunuyorum. Orijinalliğinin yok olması ve telefonumun risk altında olduğunu belirtmekteyim. Bilgim dışında yapılan IMEI numarasının değişmesi sonucu şikayetçiyim. Gerekli kontrollerin yapılması ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Saygılarımla arz ederim.

26 Temmuz 2024 09:06

Sayın yetkili almış olduğum 13 Marc’a iPhone telefondan hiç memnun değilim teknik servise götürmüş olduğum telefonumu bilgim dışında emaillerini değiştirerek tarafıma vermişlerdir bu konu hakkında şikayetçiyim telefonumun yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum

Apple Zorlu Center'da Cihazım 30 Gündür Serviste, Bilgilendirme Yapılmıyor

01 Eylül 2025 13:01
Bedir sonuçtan hiç memnun değil

Bedir
09 Mayıs 2024 16:26
Ümmüye sonuçtan hiç memnun değil

Dört Aylık İphone 13 Arızalı Çıktı Değişim Talebim Reddedildi

Ümmüye
15 Ağustos 2025 11:39
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olması Gereken Hoparlör Arızası İçin Yüksek Ücret Talebi

İzzet