İPhone Mor Ekran Sorunu Ve Servis Sorunu

23 Haziran 2024 09:25

Bir sene evvel kardeşim Amerika'dan bana iPhone 14 Pro Max telefon getirdi. Türkiye kullanım şartlarına uygun olarak 20000 TL parasını ödedim ve telefon kullanıma açıldı. Ancak bir sene olmadan ön kamerasında morluk ve çizgi oluştu ön kamera kullanılamaz hale geldi. Servisine götürdüğümde bana dediler ki "Amerika'dan gelen telefonlar Türkiye'nin hiçbir yerinde servis hizmetinden yararlanamaz. " Böyle bir saçmalık olabilir mi. Para ile bile tamir ettiremiyorum. Apple iPhone dünyanın her yerinde aynı olması lazım. Nasıl böyle bir saçmalık olabilir anlamış değilim. Sanki çok ucuza mı aldık. Paranla bile servis alamıyoruz. Acil olarak bu durumun paylaşılmasını ve telefonumun arızasının telafi edilmesini rica ediyorum.

05 Kasım 2024 18:58

Şimdi de tamamen ekran karardı. Çok üzüldüm. Bir daha asla iPhone telefon kullanmayı düşünmüyorum. En iyi telefon şimdiye kullandığım Samsung dur. Bir daha Samsung dan şaşmayacağım.

Luna
Luna

Ben de yurt dışından getirdim ve 20000 TL'ye kaydımı yaptırdım. 1 haftadır bende de mor ekran ve çizgi oldu. Madem Türkiye'deki servisler yurt dışı cihazlara servis vermiyor neden kayıt ücreti ödüyoruz biz?

İPhone Türkiye'de Cihazımı Onarmıyor

19 Ağustos 2024 10:38