İzzethan sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 19:09

İPhone 15 cihazımı 2023 yılının ekim ayında alındım fakat keşke almaz olsaydım. Telefon %100 orijinal ve Sıfır alındı.
Telefonu aldığımdan beri 1 kere olsun şarjda telefona bakmadım 1 kere olsun dolmadan çekmedim 1 kere olsun orijinal şarj aleti dışında şarja takmadım.
Bunların hepsine rağmen telefonum 1 Günlük şarj ömrü bile bana sağlamıyor şu anda telefonumun pil sağlık yüzdesi %92.
Asla bu kadar düşmemesi lazımdı çünkü düşmesi için asla bir etken yok.
Ben iPhone 15 cihazım dışında bir adet daha telefon kullanıyorum gündelik hayatımda Gerekmedikçe iPhone telefonumu kullanmıyorum bile.
Bunlara rağmen telefonumun şarjı dayanmıyor telefon kapalıyken bile (İnternet vs. Gibi bütün özellikler kapalıyken) şarjı kendi kendine azalıyor ve asla azımsanacak kadar az azalmıyor.
Ben yalan söylemiyorum telefonuma gerekli araştırmalar yapılabilir ve haksız olmadığım, yalan söylemediğimi görebilirsiniz

50.000 ₺ Verdiğim cihaz beni günlük hayatımda tatmin edemiyor böyle bir şey olabilir mi?
2 Yılı aşmış süredir kullandığım telefonumun şarjı çok daha iyi dayanıp şarjı çok daha çabuk doluyor fakat iPhone 15 cihazımın Şarjı çok yavaş dolup (Asla şarjdayken telefonu elime alıp kullanmam, internet gibi özellikleri kapatırım şarjdayken telefonun ekranı açılmasın diye). Şarjı yavaş dolup çok hızlı bitiyor.

Telefonun ısınma konusuna gelirsek ise, yalnızca Instagram'da arkadaşlarım ile mesajlaşırken bile çok fazla ısısı artıyor.
Elimde tuttuğum zaman ısı farkını çok rahat bir şekilde fark edebiliyorum.

Bana inanmıyor veya abarttığımı düşünebilirsiniz fakat gerçekten durumun bunlardan ibaret olduğunu gerekli testlerden geçtikten sonra sizler de görebilirsiniz. Telefonumun alınıp yenisinin verilmesini talep ediyorum.

profile profile profile

Rümeysa
Rümeysa

Selam Aynı sorunu yaşıyorum herhangi bir gelişme oldu mu?

İzzethan

Hayır Rümeysa Hanım herhangi bir gelişme olmadı. İPhone şikayetime bir geri dönüşte bulunmadı maalesef.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 11:00
İPhone 15 Pro Pil Sağlığı Çok Hızlı Düşüyor
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

İphone 15'te Hızlı Pil Sağlığı Düşüşü Ve Yetersiz Destek Deneyimi

Cemre