Bekir sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 14 128 GB Yazılım Ve Ekran Problemi

Bekir
23 Mayıs 2023 16:59

24.03.2023 tarihinde Marmara Park AVM Teknosa şubesinden iPhone 14 128 GB telefon aldım.
Yaklaşık 1 ay kullandıktan sonra ekranda renk kayması oluştu bu sebeple İlk önce aldığım Teknosa şubesine gittim.
Şube konunun bana sadece Apple ve müşteri arasında aracılık yapacağını, yetkili servise gitmesini önerdi.
Daha sonra Cevahir AVM Gürgençler Apple yetkili şubesine gittim. Burada sorunun yazılımdan kaynaklı olduğu tarafıma söylendi.
Cihaza yazılım yüklenerek bu sorun geçici bir çözüme kavuştu. Daha sonra cihazı kullanmaya devam ettim üzerinden bir hafta geçtikten sonra
Ekran algılama problemleri çıkmaya başladı ve Ekran donmaya başladı. Ürünü tekrar Zorlu Center AVM de bulunan Apple yetkili servisine götürdüm.
Yetkili servis bana ekranın değişebileceğini ve çözümünün sadece ekran değişmesi olduğunu iletti. Ancak ürünü ben yeni aldım yeni aldığım bir ürünün hem
yazılımsal hem de ekran problemleri çıkması beni hem şaşırttı hem de Apple geçtiğim için hayal kırıklığına uğrattı. Ben Apple geçerken garanti verdiği ürünün
arkasında durması sebebiyle geçiş yaptım. Tam anlamıyla güvendiğim bir marka olarak gördüm. Bu kadar problem çıkaran bir ürünü iade alıp değiştirmesi gerekirdi.
Böyle bir durumda beni mağdur etmesini anlamıyorum. Üstelik yetkili servis bana gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmamı söyledi. Böyle bir markanın bunları söylemesi hayal kırıklığı.
Ve bu süreçte Tüketici Hakem Heyeti 6 ay gibi bir süre zarfında neticeleniyor. Tam anlamıyla mağdur olduğumu belirtmek istiyorum ve Bu durumun çözülmesini talep ediyorum.
Talebim Cihazın tarafınızca iade alınıp yeni cihaz ile değiştirilmesini talep ediyorum.

Nurcan
12 Ekim 2024 18:12
Teknosa'dan Aldığım Hasarlı İphone İçin Çözüm Bulunamadı
Talha sonuçtan hiç memnun değil

İphone 15 Güncelleme Sonrası Teknik Servis Sorunu

Talha
22 Aralık 2024 22:50
İphone 15 Güncelleme Sonrası Teknik Servis Sorunu
Onur sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 13:56
Selin sonuçtan hiç memnun değil

İphone 15 Pro: Şarj Sorunları Ve Apple Destek Hayal Kırıklığı

Selin
30 Mart 2025 11:32
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

İphone 14 Pro Max: Garanti Kapsamında Olmayan Ekran Sorunu

Sadık