Nurcan
12 Ekim 2024 18:12

Teknosa Çanakkale 17 Burda AVM'den 15.09.2024 tarihinde aldığım iPhone 13 128 GB Yıldız Işığı telefonu, personelleri telefonun kırılmaz camını takıp kurulumunu yaptıktan sonra (sırf Teknosa gibi güvenilir dediğim için kutuyu açıp bakmadım çünkü personelleri bakmıştır, kontrol etmiştir dedim) yurda götürdüm. Ardından kutuyu açtım, telefonu incelerken telefonun sol üst ve alt köşesinde hasar, yani darbe olduğunu fark ettim. Telefonu kapattığım gibi Teknosa'ya, yani satıcıya geri getirdim. Onlar da bir saat de olsa ürün dışarı çıktığı için öncelikle Apple'a yazmaları gerektiğini söylediler. Apple'a yazdıktan sonra bir hafta içinde yazı geldi. Apple servis raporu istedi. Ürünüm servise gitti fakat servis bunun bir arıza olmadığını belirterek talep ettiğim değişim veya iadeyi onaylamadı. Ardından satıcıya, yani Teknosa'ya cihazım geri geldi. Satıcı bu durumu sorumluluk üstlenmedi, sırf servisten değişim veya iade onayı çıkmadığı için ürünüm değişim veya iade olmadı. Teknosa'nın Genel Müdürlüğü'ne olayı bildirince prosedürün maalesef böyle olduğunu belirterek onlar da değişim ve iadeyi onaylamadılar. Ben de konuyu Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne bildirerek yasal haklarımı kullanmak zorunda kaldım. Kesinlikle Teknosa'dan bu tarz bir vakadan dolayı bu olayı yaşadığım için alışveriş yapmanızı önermiyorum. Yetkililere gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Tan sonuçtan hiç memnun değil

Apple İphone 13'te Güncelleme Sonrası Kilitlenme Ve İade Sorunu

26 Ocak 2025 00:31
apple-iphone-13te-guncelleme-sonrasi-kilitlenme-ve-iade-sorunu-1.pdf
Habibe sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Apple Yetkisiz İşlem Mağduriyeti

Habibe
11 Eylül 2024 17:30
iPhone Apple Yetkisiz İşlem Mağduriyeti
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
01 Mayıs 2025 17:32
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Kutudan Arızalı Çıkan İphone 15 İçin Çözüm Bekliyorum

Barış