Garantili İphone 11'de Bitmeyen Sorunlar

29 Aralık 2024 20:28

Haziran 2025'e kadar garantisi devam eden iPhone 11 telefonum, aldığımdan bu yana ufak tefek problemler yaşatıyor fakat geçtiğimiz 2-3 ay içinde iyice kullanılmaz hale geldi. Bunun için aldığım yere, İzmir Optimum AVM Gürgençler'e gittim ve sorunumu anlattım. Servisteki arkadaş 'iCloud dolu olabilir, telefonu sıfırlayıp deneyin' dedi ve beni gönderdi. Daha sonra telefonu sıfırladım ve denedim, fakat sorunum hala devam ettiği için tekrar gittim. Garantiye almak istemese de çektiğim video nedeniyle almak zorunda kaldı. Yaklaşık 2 hafta garantide kaldı telefonum. Tekrar almaya gittiğimde 'hiçbir şey yapılmadı' dendi. Ben de Apple desteği aradım ve 40 dakikalık bir konuşma ile oradaki arkadaşa her şeyi göstererek anlattım. Temsilci bana bilgisayarda iTunes üzerinden telefonu sıfırlamamı, yaptığı kontrollerde bir şey çıkmadığını söyledi. Ben de dediklerini yaptım ama telefonumda problem hala devam ediyor. Sorunum, telefonum sürekli kasıyor, telefon konuşmalarında ses sonradan geliyor. Cevaplamak için telefonu açtığımda geç açılıyor, geç kapanıyor. Kamera bazen 10-15 saniyede açılıyor, bazen açılmıyor. Telefonun flaşı arada yanmıyor. Kullandığım uygulamalarda sürekli donma yaşıyorum. Anlatmaktan yoruldum artık. Telefon bugüne kadar yere dahi düşmedi, hiçbir sıvı teması olmadı, üzerinde ufak çizik dahi yok. Daha kime gitmeliyim, kimi aramalıyım bilmiyorum. Kasmasın diye sıfır iPhone aldım, yaşadığım mağduriyete bakın.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 02:20
iPhone 11 Hatalı
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Kürşat
25 Mayıs 2024 01:35

İPhone 11 Telefon A Gereken Yapılmamış

Samet
29 Ağustos 2024 23:08

21 Temmuz 2025 21:50
Yeni Aldığım İphone 16 Pro'da Garanti Mağduriyeti Ve Pil Sorunu
Huseyinilik sonuçtan hiç memnun değil

Huseyinilik
24 Şubat 2025 18:57