Raşit sonuçtan hiç memnun değil

Apple Servisinde Hayal Kırıklığı: Orijinal Parça Talebim Karşılanmadı

Raşit
04 Aralık 2024 17:21

iPhone 11 telefonumun
Arızalar şunlar;
Ana kamerada dalgalanma ve bulanıklaşma
Ahizenin bulunduğu üst hoparlörde cızırtı
Bir de arada bir şarj almama

Olarak arızalarını belirterek, Antalya'da bulunan Troy adındaki Apple mağazasında bulunan servise teslim ettim.
Sonrasında bana mail yoluyla geri dönüş sağlanıp, hasardan kayıtlı alt hoparlörlerde arıza tespit edildiğini, hoparlörleri garanti desteklememektedir diyerek 26.999 TL olmak üzere bir ücret karşılığında cihazımın yenisini göndereceklerini belirtmişler.
Sonrasında biraz telefon trafiği yaşadım. Sağ olsun müşteri danışmanları gayet güzel ilgi ve alaka gösterdiler fakat cihazın hiçbir şekilde Apple bünyesinde tamirat ve onarım sağlanmayacağını belirttiler.
Ben telefonumu ücreti karşılığında benim kendi bahsetmiş olduğum arızalarını yaptırmak istiyorum. Sadece çünkü alt hoparlör kısımlarından benim şikayetim yok, kullanıma engel bir olayım yoktu.
Kamera ve üst hoparlör değişimi talep ettim sadece ve bunu da Apple bünyesinde, parçaların orijinali takılabilsin, aklım kalmasın, ücreti neyse oraya ödeyeyim diyerek bu şekilde bir yol izledim.
Ama maalesef olmuyor. Buraya yazmak zorunda kaldım.
Yaşım 30 ve ilk Apple cihazım. Çoğu kullanıcının övmesi ile aldım, gayet memnunum fakat bu konuda gerçekten yardımcı olmalarını beklerdim.
Şikayetim budur. Telefonum şu an hala servisin elinde, birazdan arayıp göndermelerini söyleyeceğim ve rastgele bir telefoncuda yaptırmak mecburiyetinde kalacağım. Orijinal hali bozulmasın diye girdiğim çabadan elim boş çıkmak üzdü biraz. Teşekkürler Apple.
Apple olarak ilk ve son cihazımdı galiba.

Gizem
Gizem

Merhaba, nasıl bir çözüm buldunuz acaba?

Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Kerim
15 Ocak 2025 16:31