Seda sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 16:32

23.03.2024 tarihinde sesimin karşı tarafa çok az gittiğini wi-fi ve bluetooth bağlanmalarında sorun yaşadığım için İzmir Mavibahçe Troy mağazasında telefonumu garantiye verdim. 30.03.2024 de teslim aldıktan sonra telefonumda ne görüntülü ne de hoparlör ile görüşme yapamıyordum, üstelik konuşma sırasında sesimin gitmediğinden telefonumu 13.04.2024 tarihinde tekrar Mavibahçe Troy mağazasına götürdüm, Apple müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise ürünümün yenisi gibi olacağının garantisini verirken, Troy mağazası ürün talep formuna manuel olarak test edeceklerini yazmalarına rağmen 25.04.2024 tarihinde ürünümü almaya gittiğimde çalışan personellerin ‘’yazılım güncellemesi yüklendiğinden manuel test edilemediğini’’ belirttiler, üstelik değişim talep etmeme rağmen talep formuna yazamayacaklarını söylediler fakat müşteri beyanını aynı şekilde geçirmesi gerekiyor. Sorunumun çözülmemesi ve sesimin bu sefer karşı tarafa hiç gitmemesi, görüntülü konuşma ve FaceTime sırasında sesimin cızırtı olarak gittiğinden ve manuel test edilmesi nedeniyle iki defa gönderdiğim telefonumu 03/05/2024 tarihinde tekrar götürdüm, Mavibahçe Troy mağazası ise daha önce servis raporuna yazdığı gibi ''restore edilip, iOS software yüklenerek Mobile Resource İnspector sorun tanımlama testi yapıldı. Donanım bileşenlerinde sorun görülmemiştir. Kullanıcı beyanındaki şikayetler ile ilgili manuel işlevsellik testi yapıldı. Cihaz tüm fonksiyonları ile stabil çalışmaktadır.'' şeklinde rapor oluşturduklarını ve cihazımı 06/05/2024 tarihinde teslim ettiler. Ne kadar müşteri hizmetleri ile iletişime geçsem de sorunum asla çözülmedi, o kadar para verip cihazı satın alırken hizmetimi neden alamıyorum? Sim kart değişikliği yapın cevabını neden alıyorum? Üstelik sim kart değişikliği yapmama rağmen sorunum asla çözülmüyor, teknoloji çağında karşı tarafla iletişime geçemiyorum. Bu mu hizmet? Neden mağdur ben oluyorum? Keyfi olarak üç defa servise gönderilmez. Sorunumun çözülmesi amacıyla götürüyorum aldığım cevap güncelleme oluyor sadece. Mavibahçe Troy mağazası kesinlikle ürününün arkasında değil, müşterilerinin taleplerini karşılamıyorlar. Ayrıca servis raporlarını da aşağıda sunuyorum. Ürünümün değişmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 21:06
iPhone Apple Adaptör Arızası Ve Mağduriyet Hakkında Şikayet
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Ceyda
22 Temmuz 2023 19:22

Demirhan
23 Mart 2024 15:20
Duran sonuçtan hiç memnun değil

Apple Mağazasından Randevu Alıp Hizmet Alamadım

Duran