18 Temmuz 2024 16:20

İpek mobilyadan l koltuk, puf ve Masa-Sandalye aldık. Sürekli ertelene ertelene sipariş verdikten tam 2buçuk ay sonra geldi. Geç geleceği için özür dileyip sehpa hediye edeceklerini söylemişlerdi. Fakat koltuğun pufu ve sehpa eksik bir şekilde geldi. Aynı zamanda görselde eklediğim pek çok hata ile karşılaştık. Koltuğun yastıkları tamamen kesik sünger ile doldurulduğu için görüntü inanılmaz çirkin. Masanın ayağı beyaz, sandalyelerin kahverengi. Masada hatalar var. İpek mobilyadan H**** Beyin siz işi bilmiyorsunuz hep kesik sünger ile doldurulur şeklindeki üstten konuşmaları sebebiyle inanılmaz şikayetçiyim. Hem geç, hem eksik, hem hatalı gönderim üstüne bir de bu şekilde bir konuşma yaşadık.

Sonrasında masa ayağının değişiminin ne zaman olacağını ve puf ve sehpayı ne zaman göndereceklerini sordum. "Bugün gönderemeyiz bizim de işlerimiz var" diye terslendim. Ben de "bugün gönderin demedim ne zaman olacağını sordum" dedim. Verdiği tarihte bu sefer de sadece puf geldi. Sehpa ve masa ayağı için aradım ve aldığım cevap: "Size ne gönderirsek beğenmiyorsunuz sehpa için katalog atayım seçin de öyle göndereyim." bunun ardından tüm gün katalog bekledim gelmedi. Akşam mağazaya gittik girer girmez ben de sehpanızı ve ayakları göndermiştim dedi. Şikayetimizi yüzlerine karşı belli ettiğimde özellikle yastıklar için en başta size böyle olacağı söylenmeliydi bu kumaşta hep böyle görünür gibi yanıtlar aldık. Ben boncuk elyaf siparişi verdiğimi onlardan ümidi kestiğimi söyleyince bizi kendi atölyelerine götürdü. Ustanın da kendi dediği şekilde elyafla olmayacağını söyleyeceğini düşünüyordu. Fakat usta elyafla bu görüntünün düzeleceğini söyledi. Bunun üstüne yastıkları getirin biz de değiştirelim dediler.

Eve gittik sehpa ve ayakların gelmesi gerekiyordu fakat sadece masanın ayakları gelmişti. Sehpayı göndermemişler. Resmen yalan söyledi yüzümüze karşı. Masanın ayaklarının da vidalarını getirmemişler. Ertesi gün geldi masanın ayağı değişti. Aynı zamanda yastıkları da aldılar.
Bizi yastıksız tam 3 hafta beklettiler. Yastıkları ve sehpayı almaya gittik. Bir de ne görelim elyaf falan koymamışlar hatta yastık sayısı eksik konulmuş. Ardından tekrar gittik ve biz aldık. Daha da uğraşmadık.
Umarım hayatları boyunca kendileri gibi insanlarla karşılaşırlar. Çok yorucu ve kötü bir süreçti.

19 Temmuz 2024 16:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

01 Kasım 2023 00:48

22 Nisan 2024 19:04

03 Ağustos 2023 10:42

06 Ağustos 2023 19:04
Canan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 17:09