Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 11:52

IKEA'dan mala yazı tahtası için görsellerdeki mala tahta kalemi setlerini satın aldık. Silgili sette bir problem yok ama diğer renkli olan kalemler tahtadan silinmiyor. Silgiyle, bezle, peçeteyle denedik hiçbir şekilde çıkmıyor. En son ıslak mendille bastırarak silince bile zor çıkıyor. Durumu müşteri hizmetlerine sordum, fatura sordular, faturayı saklamadığım için işlem açmadılar. Ürünü satın aldığım Bayrampaşa mağazasına gittim. Orada da müşteri hizmetleri reyonla iletişime geçip yardımcı olmaya çalıştı ancak reyondakiler tahtayı kimyasal bir madde ile silerseniz bu problemle karşılaşırsınız gibi saçma bir cevap verdiler. Kendim reyona gidip ilgililerle konuştum. Orada teşhirde bulunan tahtaya elimde götürdüğüm kalemlerle yazı yazıp silinmediğini gösterdim. Kalemlerin problemli olduğunu anladılar. Hatta orada bir yetkili bu tahtayı ve kalem setlerini kendisinin de kullandığını, aynen benim dediğim gibi sadece renkli kalem setinde bu problemin olduğunu ve bu konuda çok şikayet olduğuna dair bilgisi olduğunu söyledi. Tekrar müşteri hizmetlerine gidip problemin çözülmesini istediğimde onlar yine reyonla iletişime geçtiler ve oradan bir cevap beklediklerini söylediler. Yani bir kısır döngünün içine girdik. Benim faturam mevcut olmasa bile bu ürünlerin zaten IKEA'ya ait olduğu belli. İnternetteki şikayet platformlarında bu ürünle ilgili çok şikayet olduğu da belli. Bu durumda beni uğraştırmayıp bir şekilde problemi çözmeleri gerekirdi. Bana aynı kalem setinden yenisini vermelerini isterim ancak aynı problem yeni kalemlerde de olacaktır diye tahmin ediyorum. Reyondaki yetkili de zaten bu üründe genel bir problem olduğunu kendisi de ifade etti. Ya düzgün işlevini gören bir kalem seti ile değişimi ya da ürün tutarı kadar hediye çeki vs. İle problemin çözülmesini istiyorum.

16 Şubat 2024 17:28

IKEA konuyla ilgili hiçbir şekilde iletişime geçmedi.

IKEA Mala Yazı Tahtası

Mehtap
05 Eylül 2024 09:55
IKEA Mala Yazı Tahtası
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
19 Temmuz 2025 18:41
ikeadan-aldigim-masada-ton-farki-ve-degisim-sorunu-4.jpg
ikeadan-aldigim-masada-ton-farki-ve-degisim-sorunu-3.jpg

Rıza
11 Aralık 2024 18:50
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
01 Ekim 2023 16:00
IKEA Mala Yazı Tahtası Değişimi
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Aysenur
08 Ekim 2024 19:32