İGDAŞ Bilgi Verilmeden Sayacımın Sökülmesi Hk.

Feyyaz
16 Ağustos 2023 14:03

2003 yılından beri evimde bacalı doğalgaz sobası kullanmaktayım. 3 4 ay önce evimi kiraya verdim ve kiracım doğalgaz aboneliğini üzerine almak için başvuru yapmış ve bacalı olduğu için açılmayacağına dair ona bilgi verilmiş. Abonelik değişikliği iptal edilmiş ve benim aboneliğim üzerinden aktif bir şekilde kullanılmaya devam edilmekteydi. 2003 yılından beri faturalarım tek bir gün gecikmemiştir. Bugün bana İGDAŞ'tan hiçbir bilgi verilmeden evimdeki doğalgaz sayıcı sökülerek götürülmüş. Aboneliğim hala aktif görünüyor borcum harcım yok kaç yıldır kullandığım sistemi bilgi verilmeden nasıl sökülüp gidilebiliyor. Ya kış ayında olsaydık evde çoluk çocuğumuz var. Telefonla bilgi istediğimde kiracınıza söylenmiş size söylemek gibi bir zorunluluğumuz yok diye bilgi alıyorum. Ekonominin durumu ortadayken 93 yapımı evim için yeniden proje çizilerek ya kombi +petek sistemine ya da duvarımı kırdırarak yeni soba almam gerektiğini öğreniyorum. Bu parayı ödeyecek bir durumumun yok maalesef oradaki kira ücretimle iş yerime yakın başka bir evde kirada oturuyorum. İGDAŞ yetkililerinden acil sorunuma dair çözüm bekliyorum.

İGDAŞ Doğalgaz Bağlantısı 3 Ayda Tamamlanmadı

Nevzat