Ideasoft E-ticaret Altyapısında Hayal Kırıklığı!

Ideasoft E-ticaret Altyapısında Hayal Kırıklığı!
29 Ekim 2024 14:10

Yaklaşık 3 ay önce Ideasoft ile e-ticaret altyapısı hizmeti almak üzere çalışmaya başladık. Satış sürecinde firma temsilcisi y*** Bey ile olan iletişimimiz oldukça olumlu ve hızlıydı. Ancak hizmet başlangıcından bir hafta sonra, özellikle ödeme sistemlerinde ciddi aksaklıklar yaşamaya başladık. Müşterilerimizin başarılı kredi kartı ödemelerinin yaklaşık %40'ı sistemde "hatalı sipariş" olarak kaydediliyordu.

Bu kritik sorunu çözmek için firma temsilcisine ulaşmaya çalıştığımızda, maalesef telefon görüşmelerimize yanıt alamadık. Sorunların çözümü için yüzlerce e-posta ve destek talebi oluşturmak zorunda kaldık.

Süreç içerisinde özel tasarım web sitesi projemiz için anlaştık. Ancak tasarım süreci planlanandan uzun sürdü ve 1.5 ay sürdü. Tasarım ve yazılım ekipleri arasındaki koordinasyon eksikliği, projenin ilerleyişini olumsuz etkiledi. Tasarımda belirtilen özelliklerin implementasyonu için sürekli takip ve hatırlatmalar yapmak durumunda kaldık. Yapılan geliştirmelerde bir özellik eklenirken diğer fonksiyonların bozulması gibi teknik sorunlarla karşılaştık.

Şu anda ürün detay sayfalarındaki temel özellikler (yorumlar, taksit seçenekleri vb.) hala düzgün çalışmıyor. Ayrıca Meta reklam entegrasyonlarında yaşanan sorunlar nedeniyle satış takibi sağlıklı yapılamıyor.

Sonuç olarak, sunulan hizmet kalitesi, ödenen ücretin çok altında kalmakta ve profesyonel bir e-ticaret altyapısından beklenen standartları karşılamamaktadır. Kesinlikle aldıkları paranın 10'da 1'ini hak etmiyorlar.

profile profile profile
20 Kasım 2024 09:36 (Şikayetten 21 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konularla ilgili destek sağlanmış ve süreçlerle ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İdeasoft Yazılım Müşteri Deneyimi ekibi

Mücahit
Mücahit

Merhaba web site adresinizi öğrenebilir miyim?

Süleyman
05 Ağustos 2025 12:05