Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Tamir Edilemeyen Garantili Aracın Misliyle Değişim Talebi

22 Ocak 2024 13:12

Alanya alanses Hyundai bayisinden sıfır olarak aldığım,2021 model Hyundai kona marka 21.000km deki aracım yağ eksilttiği için 3 kez servise götürdüm. Sebebi tespit edemedikleri için, 21.000km deki araca 30.000km bakımı yapıp, takip edelim diyerek beni gönderdiler.
Aracım motor arızası verdi. Isparta’ya yakın olduğu için 02.09.2023 tarihinde Hyundai servisine çekici vasıtası ile çekildi.
Aracın motor blokunda arıza olduğunu ve Kore’den parça sipariş ettiklerini, parça gelmediği için aracın tamirinin yapılamadığını beyan ettiler. 45 iş gününde tamir edilip bana teslim erilmesi gereken aracım 75 iş günü geçmesine rağmen teslim edilememiştir.
Bu konuyla alakalı defalarca kez Hyundai yardım merkezini aramama rağmen olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapılmamıştır.
Her ne kadar tamir süresince bana ikame araç verilmiş olsa da garantili aracımın kanuni süre olan 45 günlük süreçte tamirinin yapılıp bana teslimi sağlanmadığı için aracın misliyle değiştirilmesini talep eriyorum.

profile profile profile
22 Ocak 2024 13:16 (Şikayetten 4 dakika sonra)
22 Ocak 2024 13:37

Bu zamana kadar çok kereler aradım ancak ne doğru dürüst dönüş yapıyorsunuz. Ne de bir bilgilendirme yapıyorsunuz. Şu an bile şikayet var sitesinden bana otomatik mesaj göndereceğinize arayabilirdiniz de onun yerine şikayetleriniz istekleriniz için bizi arayabilirsiniz telefon numarası paylaşmışsınız. Şikayetimi dinlemeyeni geri aynı merciye şikayet etmek önerisi, çözüm önerisi mi oluyor size göre... Benim sorunumun bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

22 Ocak 2024 13:59

Hyundai Assan Genel Merkezi, 76. İş günü de bitiyor. Siz hala benim sorunuma bir çözüm bulamadınız. Hatta aramalarıma bile olumlu veya olumsuz dönüş yapmadınız.

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 16:20
Hyundai Kona Yetkili Servis İhmali Motor Arızası Ve İkame Araç
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
09 Ağustos 2023 20:27

Arıza Sonrası 25 Gündür Serviste Kalan Araç Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

15 Ağustos 06:07
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kona'nın Batarya Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Bayram
04 Ocak 00:52
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Aracım Serviste Aylardır Bekliyor Çözüm Sunulmuyor Mağduriyetim Sürüyor

Ahmet
20 Ağustos 21:17