Engin sonuçtan hiç memnun değil

Huawei'nin Satın Alınamayan Pil Değişim Kampanyası

Engin
11 Ekim 2023 11:18

2019 yılında Katar'dan almış olduğum Huawei Mate20 Pro telefonum var. Huawei'nin kendi sitesindeki pil değişim kampanyasına katılmak istiyorum. Kampanya yurt dışı cihazları kapsadığı halde, pil değişim kampanyasını satın almak istediğimde "genişletilmiş servisler cihazınız için satın alınamıyor" ikazı ile karşılaşıyorum. Konu ile ilgili Huawei müşteri hizmetlerini aradım, 20 dakika telefonda beklememe rağmen bir Allah'ın kulu telefonu açmadı. WhatsApp hattı ve online destek menüsü tam bir skandal. Kendi kendine soru sorup kısır döngüye giriyor. Bunun üzerine son çare olarak e-posta'yı denedim. Nihayetinde telefonla aradılar. Cihazın seri numarasını verdiğimde sistemin ikaz verdiğini söylüyorlar, yahu ben de zaten tam olarak bunu söylüyorum. Bunun neden kaynaklandığını izah edemiyor arayan arkadaş. Öyle de olabilir, böyle de olabilir. Vs. Kardeşim siz iyisi mi firmayı kapatıp, et, süt, yumurta vb. Bozulacak malzeme satmayan bir bakkal dükkanı açın. Zira bu tip malzemelerin giriş çıkış tarihleri, SKT, mevcut gibi bilgilerini takip edemezsiniz bu kafayla.

Ahmet
06 Mart 2024 20:21
Huawei Pil Değişim Kampanyası
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Mate 20 Pro Batarya Değişiminde Eski Pil Sorunu

Abdullah
10 Şubat 2025 13:36
Huawei Mate 20 Pro Batarya Değişiminde Eski Pil Sorunu

Özcan
12 Ekim 2023 14:59

Olcay
12 Temmuz 2023 15:45
Demir sonuçtan hiç memnun değil

Demir
30 Eylül 2024 16:09