01 Ekim 2024 16:57

Yurt dışında çalıştığım dönemde (2021) Huawei Matebook e i7 model bilgisayar almıştım. 2024 yılının başında düşürdüğüm için ekranı kırıldı. Bilgisayarımın ekranına görüntü gelmiyor ancak harici bir ekrana bağladığımda çalışır durumda. Hatta dokunmatiği dahil çalışıyor. Huawei Türkiye yetkili teknik servislerinden destek almak için 3 kez başvurdum ve üçünde de "yurt dışından alındığı için hizmet verilememektedir" şeklinde hizmet alamadım ve talebim reddedildi. Aynı ürünün i5 işlemci olanı Türkiye'de satılıyor ve böylesine global bir marka cihazı başka ülkeden aldım diye servis vermekten imtina ediyor. Yaklaşık 10 aydır sürünüyorum. Cihazımı Huawei Türkiye'nin söylediği servislere götürüyorum ama hizmet alamıyorum. Global bir marka olduğu gerçeği maalesef doğru değil. Asla hizmet vermiyorlar ve bu büyük pişmanlık, büyük hayal kırıklığı. Ne tek bir ürününü alın ne de kullandırın. Bana aldığınız ülkeye gidin ve orada hizmet alın diyorlar. Ne kadar kolay değil mi? Gidecek durum ve imkanım olsa 1 dakika daha yorulmam. Aynı cihazı zaten Türkiye'de satıyorsunuz, aynı ekrana sahip sadece farklı işlemcisi olan bir cihaz. Nedense siz müşterilerinize destek olmak istemiyor, servis vermek istemiyorsunuz. Mevcut durumda sadece bu anlaşılıyor. Yedek parçayı satıyor olsanız ben alıp kendim onaracağım ama parçasını bile vermiyorsunuz. Bundan sonra herkese yaşadığım mağduriyeti sıkılmadan, yorulmadan anlatacağım. Duyurabildiğim kadar duyuracağım. Bu sorunları başka insanlar yaşamasın. Cihazınızı başka ülkelerde ne kullanabilir ne de hizmet alabilirsiniz. Asla global bir marka değil sadece bir pişmanlıktan ibarettir. Aylardır beni rezil etmelerinden usandım.

Yunus
Yunus

Aynı sorun bende var cihazı tamir ettiremiyorum dışarıdan aldığım için destek vermiyoruz diyorlar böyle saçma bir şey ancak bu markada olurdu.

Huawei Matebook E Klavye Arızasında Yetersiz Teknik Servis Ve Destek

26 Haziran 2025 12:24
İncilay sonuçtan çok memnun

İncilay
22 Ekim 2024 18:32
Huawei İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Bilgisayarım Teknik Servisten İşlem Yapılmadan Geri Gönderildi!

10 Eylül 2024 00:14
Huawei Kategorileri