Huawei P30Pro Ses Gitmeme

31 Ocak 2024 00:50

Huawei P30 Pro'yu 3 yıldır çok memnun bir şekilde kullanıyordum. Ancak son 2-3 aydır, telefona çağrı geldiğinde açtığımda veya birini aradığımda sesim 4-5 saniye sonra gitmeye başlıyor. Bende hemen sesi hoparlöre alıp 1 saniye sonra mikrofona çeviriyorum; ancak öyle düzeliyor. Eğer sesim bozuk olsa, karşıya gitmezdi. Bu enteresan ve değişik bir durum. Çözümü nedir bilmiyorum. Bilen varsa lütfen yazsın.

09 Haziran 2024 10:41

Sorun çözülmüştür. Çok şükür yeni bir telefon almama gerek kalmadı isteyen WhatsApp dan yazabilir. P30 Pro m yine ilk gün ki gibi 🙂

Yorumlar (5)

Muhammed

Hocam nasıl ulaşabilirim sana. Bende de aynı sorun var

Muhammed

Bu yolu görmüştümda başka yolu yok mu. Yazılımsal olarak mikrofonu değiştirme gibi. Çünkü WhatsApp'la vs ile görüşürken sorun olmuyor 2. Mikrofonu kullanıyor muhtemelen

Emre

Bu parça ara film diye geçiyor hem üstünde anakarta bağlanan hem şarj soketi hem de mikrofon girişi var bunu değiştirince sorun çözülecek 350 TL falan parça 150 200 lira işçilik 500 600 liraya telefon normale döner

Huawei P30Pro Ses Gitmeme
Veysel

Merhaba benzer sıkıntı bende de var. Üstelik bende sim kartın birisi de çalışmıyor. Mikrofon ile sim kart slotu aynı kart üzerindeymiş, değiştirdim ama aynı şekilde devam ediyor. Siz icabına baktırabildiniz mi?

Emre

Format attıktan sonra sesimin karşı tarafa gitmesi bir tık daha kısa sürede idi fakat güncellemeler vs derken gene hala düzelmedi bir değişiklik olmadı

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
07 Temmuz 2024 18:01

Alabalık
23 Temmuz 2023 14:09
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Huawei P30 Pro Telefon Aramalarında Mikrofon Problemi

10 Ekim 2023 22:16