Afşin sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 09:59

Ekte hasarlı resimlerini paylaşmış olduğum Huawei tableti birkaç gün önce teslim aldım. Youtube.com kanalım mevcut, sponsorlarım ve destekçilerim sayesinde inceleme ürünlerini satın alıyorum. Matepad 11 ve Matepad Air modellerini hem incelemek hem de karşılaştırmak için yakın zamanda satın aldım. En son satın aldığım Matepad Air modelinde kullanılan klavyeli kılıfın, Matepad 11 modeline göre daha az koruma sağlaması sebebiyle cihazım hasar gördü. Kabul ediyorum. Ürün çekimleri sırasında düşürdüm, lakin neden Matepad 11 modelinde kullanılan klavyeli kılıf, Matepad Air de kullanılmamış anlamadım. Çünkü resimlerde de görüleceği üzere Matepad Air modelinin orijinal kılıfı kesinlikle kenarları korumuyor ve mıknatıslı bir yapıda olması da dezavantaj. İnceleme için resimleri çektim, kılıfına geri tutturdum, o esnada kılıfa tutulu halde yere düştü. Sonrasında fark ettim ki Matepad 11 gibi içine alıp, köşeleri saran bir klavyeli kılıfı olsa bu sorunu yaşamayacaktım. Buraya yazmamda ki sebep, irtibat sorunu yaşıyorum. Birkaç kanaldan denedim görüşme sağlayamadım. Hem de görsellerin görülmesini istiyorum. İnceleme çekimlerini bitirene kadar umarım bir çözüm bulurum. Sadece köşesi hasar aldı. Ekran vb. Hiçbir donanımda hasar ya da sorun yok.

17 Kasım 2023 10:40
Huawei Matepad Air Koruması Kötü Klavyeli Kılıf, Maddi Zarar

Ekteki resimlerde ince olan kılıf Air modeline ait, kenar korumaları olan kılıf ise 11 modeline ait ve açıklama da 11,5 destekli olduğunu anlıyorum. Elimde Matepad 11 de mevcut. İncelemeleri çekiyorum. Matepad 11 kılıfına, Air modelini taktığımda sorunsuz uyum sağlayacak mı merak ediyorum. Eğer ki uyum sağlar ise o zaman neden kenarları korumasız bir kılıf ile satışa sunuldu?, uyum sağlamaz ise neden Air içinde benzer kılıf ile üretim yapılmadı? 2.200 TL +? İşçilik sadece arka kapak değişim için isteniyor. Ürün çekimleri sırasında kılıfı düzgün tutmadığı için düştü. Evet düşürmüş oldum. Ama Matepad 11 serisindeki gibi bir klavyeli kılıfı olsaydı, böyle bir hasar oluşmazdı.

22 Kasım 2023 10:27

5 gündür hiç aramadılar. Sorun çözülür çözülmez ayrı konu, lakin buraya yazınca hiç geri aramayan firmadan da alışveriş yapmamak lazım. Benim aldığım ürün tablet, bozulsa bile ben tamir ederim. Ama siz değerli tüketiciler daha baştan paranızı vermeyen, alışveriş yapılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum

22 Nisan 2024 16:06
huawei-tablet-matepad-115-1.pdf

Yeni Alınan Tablette İlk Düşmede Büyük Hasar Ve Yetersiz Servis Desteği

Amine
01 Kasım 2025 21:59
Yeni Alınan Tablette İlk Düşmede Büyük Hasar Ve Yetersiz Servis Desteği
yeni-alinan-tablette-ilk-dusmede-buyuk-hasar-ve-yetersiz-servis-destegi-3.jpg
yeni-alinan-tablette-ilk-dusmede-buyuk-hasar-ve-yetersiz-servis-destegi-1.jpg
Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt
23 Eylül 2025 13:22

Hediye Klavye Hayal Kırıklığı

Fırat
20 Nisan 2025 01:08
Hamza sonuçtan çok memnun

Hamza
06 Nisan 2025 21:27
"Teşekkürler sevgili Huawei teknik destek ekibi"

Huawei Kategorileri