Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Mate 20 Lite Format Sonrası Kendiliğinden Kapanıp Açılıyor!

14 Temmuz 2023 23:17

Huawei Mate 20 Lite telefonumun gece uyurken şarjı bitmiş. Sabah açtığımda format atılmış gibi ekran geldi. Tekrar oradan kurulum yaparken Bir saniye yazısında kaldı. 3 saat falan tekrar kurulsun diye bekledim açık ekranda kurulmadı. Bende factory reset yaptım. Şimdi yeniden kurulum ekranına geliyor. Oradaki adımları geçerken farklı farklı yerlerde kapanıp tekrar açılıyor. (farklı yerlerden kasıt bazen 1 dakika sonra bazen 30 saniye sonra kapanıyor.) factory reset yapmadan önce bilgiler kontrol ediliyor. Bir saniye yazısında 3 saat durdu kapanmamıştı. İlerlemiyor diye factory reset yaptım ancak şu an tekrar kurulum yaparken girdiğimiz bilgileri girerken sürekli kapanıp yeniden açılıyor. Kendi kafasına göre nasıl format atıyor ya da güncellemeyi yaparken yanlış mı yaptı ne oldu bilmiyorum. Google cloud'e ile verileri kurulum yap a tıklıyorum kapanıyor. Cihazı yeniden kur diyorum yine kapanıyor. Ama ilk açtığımda bilgiler kontrol ediliyor. Bir saniye yazısı vardı ve o yazıda abartmıyorum toplamda 5 saat civarında bekledim. Wi-Fi den çıktım mobil veri ile bekledim. Wi-Fi ile bekledim. Her yöntemi denedim orada takılıyordu devam etmiyordu. Sonra factory reset yaptım şimdi de açılıyor. Dil seçiyorum bölge seçiyorum Wi-Fi ağını seçiyorum tekrar kurulum yap diyorum kapanıyor. Bunları yapmasam da fark etmiyor. Açıyorum telefonu belirli bir süre sonra 1 dakika 2 dakika gibi süreler sonra yine kapanıyor. Gece ya da öncesinde herhangi bir program vs de yüklemedim. Ürünün garantisi bitti, konuyla ilgili bana mail olarak dönüş yaparsanız mutlu olurum.

20 Mayıs 2025 03:49

2 yıl oldu firmadan cevap yok. Çok şeyim gitti o telefonda.

Mahmud
Mahmud

Mate20 Pro da aynısı başıma geldi ve servis çözemedi. Bu aralar çoğu kişide aynı problem var

Huawei Mate 20 Lite'de Efsane Başkan Oyunu Siyah Ekran Sorunu

Hasan