HSBC Kullanılmayan, Borçsuz Kredi Kartı İçin Borç İcat Ediliyor!

06 Eylül 2024 14:41

HSBC'nin uzun yıllardır müşterisiyim ancak son 6 aydır hiçbir şekilde kredi kartını kullanmıyorum ve kullanmadım, mail order da kapalı yani en az 6 aydır tek kuruş harcama yapmadım. Ondan önce de yıllar boyu, her ay kredi kart ekstresinin tamamını son ödeme tarihinden önce ödedim. Hatta çoğu zaman hesap kesilmeden önce bile karta peşinen ödeme yapıyordum. Üç ay önce meğerse 120 lira gibi 3 ya da 4 taksit daha sonra tahakkuk ettiği için unutulmuş ve onu da kuruşu kuruşuna bankaya gidip öğrenerek ödemiştim. Kısacası kredi kartımda tek kuruş bile borç yoktur. Hatta kredi kartımın manyetiği daha önce bozulduğu için internet bankacılığına da girip kontrol edemiyorum. Zira kart bilgileri yok. Kartım dahi yok ve ben bu bankayla aylardır hiç çalışmıyorum. Buna rağmen sürekli borç bildirimi gibi mailler geliyor, kredi kart borcunu görüntüleyip ödeyebilirsiniz gibi mailler beni rahatsız ediyor. Ekstre de gönderilmiyor ki zaten internet bankacılığına giriş yapılmadan ekstre ve kart hareketleri -sisteme girilemediği için-bilinemiyor. Kredi kartımda tek kuruş bile borç yokken ve en az 6 aydır hiç kredi kart harcaması yapmadığım halde neden bana borç maili geliyor? Bıktım, yakınlarda şube de yok, telefonla da bilgi vermiyorlar, zaten benim hiçbir borcum yok, kullanılmayan ve son kuruşa kadar tüm borç aylar önce kapatılmışken bu nasıl bir bankacılık? Şikayetçiyim. Faiz bile tahakkuk edemez zira faiz dahil şubeden öğrenip hepsini ödemiştim!

06 Eylül 2024 15:10 (Şikayetten 29 dakika sonra)
09 Eylül 2024 12:15

Sorunu çözmediniz, bugün bile bana bankanız ma, l yollamış, borç olmadığı halde!

09 Eylül 2024 12:16

Dalga mı geçiyorsunuz, sizin bankanızla uzun zamandır hiç çalışmadım, hiçbir şekilde kllanmadığım bir bankadan mailler gönderilmesi rahatsız etmektedir.

16 Eylül 2024 17:48

Merhaba, Müşterimiz sitenize iletmiş olduğu mesaja istinaden aranarak bilgilendirilmiştir. Saygılarımızla, HSBC BANK A.Ş. ***Sayın Ş., İletmiş olduğunuz mesajınız incelenmiş ve tarafınıza yanıtımız iletilmiştir. Saygılarımızla, HSBC BANK A.Ş

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
07 Nisan 2024 11:42

İrem
03 Şubat 2024 00:34

Yağmur
28 Aralık 2024 17:07
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

HSBC Bankası'ndan Anlamsız Kredi Kartı Kapatma Mesajı

Nilüfer
22 Ekim 2024 15:56
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
27 Ağustos 2024 21:44