Ömer sonuçtan memnun

HP Victus Gaming 16 R0068nt Ekrandaki Belirsiz Çizgiler

25 Ekim 2023 12:53
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“HP destek ilk olarak uzaktan erişimle bilgisayarımdaki sürücü güncellemelerini gerçekleştirdi ardından bunlar çözüm alamayınca benimde isteğim üzerine yeni Windows 10 kurulumu yaptım daha sonra yine düzelmediğini fark ettik ve kargo ile HP yetkili servisine bilgisayarımı gönderdim Cuma günü bilgisayar HP servisine ulaştı pazartesi günü arızalı parçanın yurt dışından gelmesi gerektiğini öğrendim ve biraz korktum açıkçası çünkü süreç çok uzar diye düşünmüştüm ama hiç öyle değilmiş pazartesi sipariş geçildi ve aynı hafta içinde cuma günü ürün kargoya verildi çok şaşırdım geç gelecek diye eski laptopuma bir RAM almıştım bilgisayarcıdan RAM geldiği gün bilgisayarımın kargoya verildiğini öğrendim bundan sonraki alacağım bilgisayarında HP olacağına eminim Teşekkürler HP”

HP Victus Gaming 16 R0068NT dizüstü bilgisayarımı yeni aldım ve YouTube.com'da veya oyun oynarken özellikle YouTube.com'da ekranın sağ tarafında garip bir çizgi anlık olarak gelip gidiyor. HP destek ekibine WhatsApp üzerinden ulaşmayı denedim fakat bu işletme hesabı ülkenizden gelen mesajlara yanıt veremiyor falan yazıyor. Sorunum ile ilgili video kaydı aşağıdadır.

27 Ekim 2023 11:37 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Kasım 2023 19:52

Şevval sonuçtan memnun

Şevval
04 Şubat 2025 14:29
HP Victus 16 Laptopumda Piksel Sorunu Yaşıyorum

Buse
16 Kasım 2023 13:19
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
13 Ağustos 2024 14:02
HP Bilgisayarında Sorun Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamamak
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Servis Müdahalesi Sonrası Bilgisayarım Hiç Açılmıyor, Sorumluluk Kabul Edilmiyor

Emre
21 Ağustos 2025 22:18
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus 16-R0005NT Ekran Problemi

Furkan