Bülent sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 10:46

Merhaba ben Bülent K******, wo-023416034 kayıt numaralı mağduriyetim hakkında yazıyorum. 14 Mart 2022 tarihinde satın aldığım HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk2018nt (4G8R6EA) üründe sık sık kablosuz bağlantı kopma sorunu yaşanıyordu. Sürücü güncellemesi veya yeniden Windows kurulumu yapmama rağmen sorun düzelmedi. Sonrasında bilgisayarı bir süre kullanmamaya başladım. Bilgisayarı tekrar kullanmak için açtığımda sorunun hala devam ettiğini fark ettim. Kablosuz sorunla beraber Touchpad de boşluk olma sorununu da gördüm. 14.11.2023 tarihinde HP Destek numarasından aldığım kargo kodu ile cihazı servise gönderdim. 17.11.2023 tarihinde servisin teslim aldığını öğrendim. 19.11.2023 tarihinde bilgi almak için HP Destek Çağrı Merkezini aradığımda cihazın menteşe bölgelerinde kırıklar olduğu ve kırıkların görselleri isteğim üzerine bana iletildi. Ben cihazımı sağlam göndermiştim. Çağrı merkezindeki temsilci cihazın kargodan alınırken herhangi bir not düşülmediğini sonradan servis elemanının bu notu düştüğünü söyleyince taşlar yerine oturdu. Muhtemelen servis elemanı cihazı açarken kırmış. Cihazın Wi-Fi kartı, ana kartı, touchpad modülü ve müşteri memnuniyeti açısından bu parçaların değiştirileceği itirazlarım sonucunda kabul edildi. Ancak 12.12.2023 tarihinde cihazımı kargodan teslim aldığımda kırık parçalar değiştirilirken cihazın kasasına zarar verildiğini (bana servis tarafından gönderilen ilk görselde bu çizikler görünmüyor) aynı zamanda touchpad modülünün daha kötü bir durumda olduğunu gördüm. Konu ile ilgili elimdeki görsellerle itiraz ettiğimde benden ücret talep edildi. Mağduriyetimin giderilmedi için ilgililerin desteğini rica ederim.

15 Aralık 2023 13:13 (Şikayetten 1 gün sonra)
15 Aralık 2023 22:05

Tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmadığını ve hala süreç için net bir cevap alamadığımı üzülerek belirtmek isterim. İlgililerden destek bekliyorum.

Enes sonuçtan hiç memnun değil

HP Pavilion Gaming Laptop Sürekli Donma Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Enes
21 Mayıs 2025 14:33
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
23 Haziran 2024 17:37
HP CND31936VT Seri Numaralı Bozuk Gönderilen Ürün Hakkında
HP CND31936VT Seri Numaralı Bozuk Gönderilen Ürün Hakkında
Enes sonuçtan hiç memnun değil

HP Omen Max 16 Cihazında Sürekli Donma Sorunu Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Enes
28 Ağustos 2025 09:54
Samiye sonuçtan hiç memnun değil

Samiye
16 Ağustos 2024 15:15
HP Oyun Laptopu Servis Sorunu
HP Oyun Laptopu Servis Sorunu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

HP Teknik Servisinin Cihazıma Arızalı Parçalar Takıp Ve Onaramaması

Ahmet