Nermin sonuçtan memnun

09 Kasım 2024 17:00

Ürün çarşamba elime ulaştı. Hemen kurulum için yetkili servisi aradım, perşembe günü de geldiler, kurulumu yaptılar. Makineyi kısa bir süre çalıştırıp hemen kapattılar. Sorun yok diye düşündük fakat cumartesi günü makineyi kullanmak istedim. Çalıştırdım ve çalıştıktan bir süre sonra error 14 hatası verdi. Servisi aradığımda kart hatası dediler. Ürün elime yeni ulaşmış, kullanmamışım bile, nasıl kart hatası verebiliyor? Bütün parçalarının kullanılmadığı ortada! Ne bir kullanım kılavuzu var ne başka bir şey. İlk defa sıfır bir üründe arıza olduğunu görüyorum. Annem aynı markanın fırınını kullanıyor. Çok memnundu, ona istinaden bu markayı seçtim ama görüyorum ki tamamen pişmanlık resmen.

09 Kasım 2024 18:39 (Şikayetten 1 saat sonra)
10 Kasım 2024 22:30

Henüz herhangi bir dönüş yok buraya hazır şaplon yazınızı yapıştırmışsınız herkese

11 Kasım 2024 16:39

Bugün 13.00 gibi iletişime geçildi servis yönlendireceklerini belirttiler gün içinde şu an servis bekliyorum.

11 Kasım 2024 19:46

Akşam saatlerinde yetkili servisi yönlendirdiler yapılan arıza tespitinden sonra satıcı firmanın kusurlu ürün sattığını belirttiler gerekirse tamir edebileceklerini söylediler ama sıfır bir ürünü tamir etmeyi seçmeyip ürününü satın aldım Trendyol üzerindeki firmaya iade talebi oluşturdum yetkili serviste durumu raporlandırıp iade değişim talebi oluşturmuştur. İlginiz için teşekkür ederim. Şu anda sorunum Trendyol üzerinden satış yapan Denkel adlı satış yapan firmayladır.

Berat
25 Kasım 2023 11:21

Tuğçe
16 Nisan 2024 12:58
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
26 Ağustos 2023 16:44
Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
13 Kasım 2024 10:18
"Teşekkürler"
Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
14 Kasım 2023 12:43