Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Kurulumunda Ekstra Ücret Ve İlgisizlik

Hoover Kurutma Makinesi Kurulumunda Ekstra Ücret Ve İlgisizlik
18 Ekim 2024 11:19

E-ticaret sitesinden Hoover kurutma makinesi satın aldım. Erzurum Hoover yetkili servisi, kurulum için aparat fiyatı Türkiye genelinde 2500 TL olan ücreti, gelen kişi keyfi olarak 300 TL fazla aldı. Müşteri hizmetleri para iadesi konusunda hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Mağduriyetim konusunda muhatap bulamıyorum.

18 Ekim 2024 11:22 (Şikayetten 2 dakika sonra)
19 Ekim 2024 20:51

Sizin en kısa süreniz nedir acaba çok merak ediyorum. 4 Ekim'de teslim edilen ürünün servis hizmeti sunması hem gecikmeli hem de keyfi fiyat uygulaması bugün 19 Ekim iki dakika da şikayete dönüş yapıyorsunuz sorunu sanki binbeşyüzlü bilinmeyen denklem ya da yeniden kanun çıkaracaklar alt tarafı şube aranacak para iadesi yapılır şirketinizin profilini bir servis çalışanı tarafından bu şekilde kurumu lekeleyici zarar verici durumlar engellenir

02 Kasım 2024 01:05
hoover-kurutma-makinesi-kurulumunda-ekstra-ucret-ve-ilgisizlik-1.jpg

Şube beni servis istersem hizmet vermeyeceğiz tehditlerinde bulunmuştur elimde görsel yazışma kaydı vardır ne günlere kimlerin eline kaldık haksız kazanç tehdit görgüsüzlük mafyalık davranışlar tüm alkışlar böyle basit servislerle çalışan Hoover markasına müşteriye zerre kadar değer verilmiyor

Hatice
01 Ağustos 2023 15:25
Uzun sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2025 23:09

Ahmet
05 Ocak 2024 16:16
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
18 Temmuz 2023 12:58