Hoover Kurutma Makinesi Kazanı Paslandı. Hoover İlgilenmiyor.

Hoover Kurutma Makinesi Kazanı Paslandı. Hoover İlgilenmiyor.
31 Ekim 2023 14:548.832

6 odalı bir butik oteliz. Eşimle birlikte otelde yaşıyoruz. Otelin çamaşırlarını kurutmak için Arçelik marka bir kurutma makinesi kullanıyoruz. Kendi kişisel çamaşırlarımız için ayrı bir kurutma makinesi almak istedik. 20 Nisan 2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden Hoover hlı C10DG-17 10 kg NFC model kurutma makinesi aldık. Bir süre sonra kuruttuğu çamaşırları sarı renge boyadığını fark ettik. Dikkatli baktığımızda kazanının paslandığını gördük. Yetkili servisi aradık. Servis geldi, ürünü inceledi, fotoğraflarını çekti ve bir belge bırakmadan gitti. Yaklaşık bir hafta sonra bir hanımefendi arayarak ürünün garanti kapsamına girmediğini söylediler. Gerekçe olarak bir işletme olmamız gösterildi. Kendilerine kanuni bir dayanak sorduğumda bir yanıt verilmedi. Hoover genel merkezini aradım. Müşteri Temsilcisi olduğunu düşündüğüm bir beyefendi de bir dayanak sunmadı. Hoover web sitesinde yazdığını söyledi. Hoover web sitesinde yazan metin kanunun üstünde olamaz.

Tüketicinin Korunması hakkında Kanun’un 56. Maddesi 2. Fıkrası “Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlamak üzere asgari iki yıldır. Ancak, özelliği nedeniyle bazı malların garanti şartları Bakanlıkça başka bir ölçü birimi ile belirlenebilir.” der. En az iki yıl olması gereken süre hangi kanuna dayanarak 1 ay olarak uygulanmaktadır?
Ne yetkili servis ne de Hoover Tüketici Hattı konu ile ilgilenmiyorlar. Böyle ilgisiz ve sorumluluk hissetmeyen bir markayı hak etmiyoruz.

31 Ekim 2023 15:45 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Hoover Tüketici Hattı

3 Kasım 2023 19:58

Bu yanıtı üç gün önce (muhtemelen otomatik olarak) verdiniz ancak halen kurumunuzdan bana ulaşan olmadı.

7 Kasım 2023 15:54

Bir hafta önce otomatik bir mesaj yayımladınız ve en kısa sürede bizimle iletişime geçeceğinizi söylediniz ancak bir haftadır tarafınızdan aranmadım. Ne zaman aramayı düşünüyorsunuz?

7 Kasım 2023 23:59

Biraz önceki mesajım üzerine sonunda Hoover'dan arandım. Daha önce konuştuğum hanımefendi aradı ve Hoover web sayfasında "iş yerlerinde kullanılması durumunda garanti süresi 1 aydır" diye yazdığını söyledi. Ben de kendisine temel hukuk eğitimi vermek durumunda kaldım ve "Tüketici kanunu en az 2 yıl garanti vermeniz gerektiğini yazarken siz hangi hakla 1 ay veriyorsunuz? Hukukta hiyerarşi Yönerge

7 Kasım 2023 23:59

Bunun üzerine hanımefendi sağ olsunlar yasal haklarımı kullanabileceğimi söylediler. Zaten kullanıyorum. Tüketici heyetine başvurumu yaptım. Savunmaları bekleniyor. 2 ayda kazanı paslanan ürün üretmekten mahcup olmayıp müşterisini ortada bırakan, kendini yasaların üzerinde gören Hoover firması ile mücadele edeceğiz elbet. Sözün özü; Hoover pişmanlıktır.

8 Kasım 2023 00:01

Şikayetvar.com'dan da şikayetçiyim. Yazdığım mesajın tümünü tek seferde gönderemiyorum. Anlam bozukluğu oluyor. Karakter sınırı varsa bunu belirtmeniz gerekir. Lütfen sorunla ilgilenebilir misiniz sevgili sikayetvar.com?

8 Kasım 2023 00:01

Baştan başlıyorum; Biraz önceki mesajım üzerine sonunda Hoover'dan arandım. Daha önce konuştuğum hanımefendi aradı ve Hoover web sayfasında "iş yerlerinde kullanılması durumunda garanti süresi 1 aydır" diye yazdığını söyledi.

8 Kasım 2023 00:02

8 Kasım 2023 00:02

Hukukta hiyerarşi Yönerge

8 Kasım 2023 00:03

Parça parça göstermeye çalıştım ancak yine sorun oldu. Rica etsem benimle iletişime geçebilir misiniz sevgili sikayetvar.com?

16 Kasım 2023 11:10

İki hafta geçti ancak Hoover halen bir çözüm üretmedi.

Hoover Kurutma Makinesi İçi Pas Tuttu

İsa
İsa
7 Kasım 2023 21:529.489

6 odalı bir butik oteliz. Eşimle birlikte otelde yaşıyoruz. Otelin çamaşırlarını kurutmak için a**** marka bir kurutma m...

Hoover Kurutma Makinesi İçi Pas Tuttu

Hoover Kurutma Makinesi Nem Kokusu

Mürüvvet
Mürüvvet
14 Ocak 2024 22:0914.025

12 Ekim 2023 tarihinde Isparta Media Markt'tan faturası r** u** adına kayıtlı aldığım Hoover HLEH10A2TCEX-17 10 kg kurut...

1 Yorum

Hoover Kurutma Makinesi Arızası Ve Teknik Servis Sorunu.

Hamza
Hamza
16 Ocak 2024 11:5214.124

29 Aralık 2023 tarihinde Hepsiburada'dan aldığım Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 9 kg kurutma makinesi için aynı gün Hoover müşt...

2 Destek

Hoover Servis Problemi! İstanbul Bağcılar

Ayşe
Ayşe
13 Ocak 2024 20:087.300

12 gün önce Hoover marka kurutma makinesi aldık. Makinemden çok memnunum; ancak Arçelik marka çamaşır makinesinin üzerin...

1 Yorum

Hoover Servis Hizmetinde Zorunlu Ürün Ve Bakım Dayatması

Engin
Engin
23 Aralık 2024 16:315.317

25.01.2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın almış olduğum Hoover marka NDE 10A2TSBE-17 model kurutma makinem arada ...

Tümünü Gör
Hoover Çamaşır Kurutma Makinesinin Hali!

Hoover ÇamaşırKurutma Makinesinin Hali!

Ceyda
Hoover Hle C10dg-17 Kapak Kısmında Bulunan Contanın Çıkması

Hoover Hle C10dg-17Kapak Kısmında Bulunan Contanın Çıkması

Harun
Hoover Kurutma Makinesi Sesi

Hoover KurutmaMakinesi Sesi

Merve
Hoover Marka Kurutma Makinesi Hüsranı!

Hoover Marka KurutmaMakinesi Hüsranı!

Hoover Marka Kurutma Makinesi Yüksek Sesli

Hoover Marka KurutmaMakinesi Yüksek Sesli