Engin sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Servis Hizmetinde Zorunlu Ürün Ve Bakım Dayatması

23 Aralık 2024 16:31

25.01.2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın almış olduğum Hoover marka NDE 10A2TSBE-17 model kurutma makinem arada sırada kazan takılıyor şikayeti ile Hoover müşteri hizmetlerine arıza kaydı bıraktım ve bölgeme bakan Buca servisi adresime gelerek cihazın kapasitörünün arızalı olduğunu, bunu garanti dahilinde değiştirebileceğini fakat önce Hoover markanın zorunlu olarak satmalarını söylediği akım korumalı prizi 950 TL karşılığında alırsam yapacağını beyan etti. Biz de servisi reddettik.
Genel müdürlükle tekrar görüşünce yine aynı servis gönderildi ve bu sefer de parçayı değiştiririz fakat her yıl zorunlu olarak yapılması gereken 1850,00 TL bakımı yaptırmayı dayattıkları için servisi reddettim.
Bu sefer genel müdürlükle konuşup başka bir servis talep ettim ve şikayetimi ilettim, haklısınız dediler fakat yine aynı servisi yönlendirdiler. Aynı servis geldi ve 'boşuna şikayet ediyorsunuz. Biz o bakım parasını almadan tamiri yapmayız' der, çok zorda kalırsak cihazı götürürüz, 20 gün tutar, ücret çıkarır, siz de iade istersiniz diyerek mağduriyetimi kat be kat arttırdılar. Bu arada servis eve 4 kere geldi. Kamera kayıtlarım var ve bir kere servis formu verdiler.

Sonuç olarak evde biri 13 aylık bebek ve biri 12 yaşında okula giden çocukla (bizi geçtik) kıyafetleri balkonsuz evimizde kurutmaya çalışıyoruz. Müşteri hizmetleri çözüm üretmiyor. Sürekli işi paralı yapmaya çalışan aynı servisi gönderiyor. Son olarak Şikayet Var sitesinin etkisini kullanmak istedim. Buradan da çözülmezse önce Tüketici Hakem Heyeti'ne, sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na şikayet edip özellikle servisin lisansı (ruhsatı) ile ilgili tüm girişimlerde bulunacağım.

24 Aralık 2024 09:06 (Şikayetten 16 saat sonra)
03 Ocak 2025 20:36

6 kere adrese gelen ve 1 kere servis formu düzenleyen yetkili servis. Para ödersem hemen yapabileceğini söylediği arızayı ben şikayet vara yazınca genel müdürlük dayatmasıyla telefonla arayıp seri no isteyip bu seferde parça isteyeceğiz diyerek oyalıyorlar. Evde 13 aylık bir bebek ve bir 12 yaşında kız öğrenciyle balkonsuz bir evde çamaşır kurutmaya mahkum edildik. Bu saatten sonra cihazı yenisiyle veya misliyle değişmeden servisinizi de kabul etmiyorum. Hakem Heyeti'ne de başvurdum. Bakalım sonucu göreceğiz

03 Ekim 2025 21:12
garanti-kapsamindaki-urun-icin-haksiz-ucret-talebi-ve-fatura-sorunu-4.jpg
garanti-kapsamindaki-urun-icin-haksiz-ucret-talebi-ve-fatura-sorunu-3.jpg
garanti-kapsamindaki-urun-icin-haksiz-ucret-talebi-ve-fatura-sorunu-2.jpg
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
02 Şubat 2025 07:42
Garanti Başlangıç Tarihi Ve Servis Sorunları
Garanti Başlangıç Tarihi Ve Servis Sorunları
Alpcan sonuçtan hiç memnun değil

Alpcan
02 Ağustos 2025 12:26
Kurutma Makinesi Kurulum Ve Satış Sonrası Hizmet Sorunları
Kurutma Makinesi Kurulum Ve Satış Sonrası Hizmet Sorunları
kurutma-makinesi-kurulum-ve-satis-sonrasi-hizmet-sorunlari-1.jpg
Anil sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Ndeh 10A2TSBE-17 10kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Model Kurutma Makinesi Arızası

03 Ekim 2023 14:38
Utku sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 10:24

Hoover Kategorileri