Semih sonuçtan çok memnun

Hoover 'da Kurumsal İletişimden Uzak Bir Yaklaşım Var

Semih
25 Haziran 2023 10:37

Sayın Hoover yetkilileri, ben semih (0 507 884 ** **), Hoover markasından aldığım bulaşık makinesinin kurulumu için randevu aldım. (0212 610 99 98) ancak yaşadığım deneyimler nedeniyle büyük bir hayal kırıklığına uğradım ve bu durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Randevu alırken, bayramdan önceki son çalışma günü olan cumartesi gününe randevu verdiniz.

Ben bu tarihi sabırsızlıkla bekledim ancak ne yazık ki, sizin tarafınızdan belirlenen saatte kurulum ekibiniz gelmedi. Gün boyunca defalarca aramama rağmen, her seferinde geleceklerini söylediler. Ancak akşam olduğunda, telefonlarımı açmayarak mesailerini bitirdiklerini anladım. Ertesi gün tekrar aradığımda da ulaşamadım ve bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı.

Hoover gibi köklü bir markadan beklenen profesyonel hizmeti alamamak beni büyük bir endişeye sevk etti. Bayram sürecinde tamir beklememek için satın aldığım makine bayramdan sonraya kaldı. Bu kurumsal iletişim hatasının düzeltilmesi ve yaşadığım mağduriyetin giderilmesi için sizinle iletişime geçmek istedim. Bu nedenle, aşağıda belirttiğim konuları içeren bir şikayet maili oluşturmanızı talep ediyorum:

Randevu alınan cumartesi günü kurulum ekibinizin gelmemesi ve akşam saatlerinde telefonlara cevap verilmemesi. (0212 610 99 98) ilgili numara. İletişim eksikliği ve beni bilgilendirmeme konusunda yaşadığım mağduriyet. Beklentilerime uygun bir şekilde hareket edilmemesi ve profesyonel hizmetin sağlanmaması. Bu durumun düzeltilmesi ve en kısa sürede randevu alarak bulaşık makinesinin kurulumunun gerçekleştirilmesini talep ediyorum.

Bayramdan önce! Ayrıca, gelecekte benzer problemlerin yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını ve iletişim kanallarının daha etkin bir şekilde yönetilmesini bekliyorum. Bu konuya acil olarak çözüm bulmanızı ve mağduriyetimin giderilmesini umuyorum. Konuyla ilgili olarak en kısa sürede geri dönüş yapmanızı rica ediyorum. Saygılarımla, semih.

26 Haziran 2023 10:06 (Şikayetten 23 saat sonra)

07 Mart 2024 00:23

Amine
03 Kasım 2023 14:51
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
12 Aralık 2023 13:38