Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makinesi Ses Ve Garanti Servisi Sorunu!

20 Nisan 2024 22:07

Media Markt'tan 16.08.2024 tarihinde Hoover hw 210AMBS/1-17 marka çamaşır makinesi satın aldım. Dört ay sonra 1200 devirde sıkma işlemi sırasında makine aniden ses çıkarmaya ve altından bir miktar su sızdırmaya başladı. Hemen makineyi kapatarak garanti servisini aradım. Servis, eve geldiklerinde ben işte olduğum için annemi eve yönlendirdim. Eve girdiklerinde çamaşır makinesinin kurulumu için geldiklerini belirtmişler ve arıza bildirimi olmadığı için anneme yanlış bir tutum sergilemişler. Müşteri hizmetlerini arayarak durumdan haberdar edilmediğimizi ve personelin tavrının düzeltilmesini talep ettim. Daha sonra servis personeli, makineyi inceleyerek lastik kısımlara dokunmuş ve aşırı ağırlıktan dolayı bazı parçaların yerinden oynadığını, bu nedenle tamirin ücretli olacağını belirtip, hoş olmayan bir tavırla ayrılmışlar. Ben tek başıma yaşıyorum ve 10 kg kapasiteli bir çamaşır makinesini nasıl ağırlığı ile doldurabilirim ki? Eğer makine 1200 devirde çalışamayacak kapasitede ise neden 1000 devirde kullanmamız önerilmedi? Bu durum gerçekten kabul edilemez. Pazartesi günü fatura ile birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Makine hakkında yapılan yorumlarda, genellikle 2-3 ay sonra aşırı ses çıkardığı ve sarsıntı yaptığı belirtiliyordu. Daha uygun fiyatlı olduğu için tercih ettiğimiz makinenin ve garanti servisinin kalitesi ve üslubu maalesef bu kadar. Ayrıca, müşteri hizmetleri ile olan iletişimimizi sadece buradan yapmayacağımızı belirtmek için hem müşteri iletişim numaranız olan 0850 811 1290 hem de [email protected] adresine şikayetimi ilettim. 22.02.2024 tarihi itibarıyla Tüketici Hakem Heyeti'ni de konu hakkında bilgilendireceğim. Müşterilerden yüksek meblağlar alıp her şeyi müşteri hatasına bağlamak doğru değil.

22 Nisan 2024 08:59 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Nisan 2024 10:59

Merhaba bana kimse ulaşmadı ve teknik ekip gönderilmedi. Tüketim Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Demek ki böyle ilerlenmesi gerekiyor. Asla konunun peşini bırakmayacağım. 1200 devirde çalışamıyorsa makine 1000 devir olarak çıkarsaydınız. Bütün sosyal mecralar dada Tüketici Hakem Heyeti raporunu yayınlayacağım. Görüşmek üzere.

Yuşa
20 Şubat 2025 09:17
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
12 Şubat 2024 18:26
Seydi sonuçtan çok memnun

Seydi
06 Ocak 2024 23:39
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi: Arızadan Sonra Servis Ve Müşteri Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı

Cengizhan
22 Mayıs 2025 21:17
Nurhayat sonuçtan hiç memnun değil

Nurhayat
29 Nisan 2024 15:01