27 Kasım 2023 20:507.781

16.10.2023 tarihinde satın aldığımız Hoover ndeh 10A2TSBE-17 model çamaşır kurutma makinesi, çamaşırları kuruturken kapak iç kısımlarında aşırı derecede toz birikmektedir. Alt kapaktaki filtre kısmını temizlemeye çalıştığımızda üçüncü açılışta hiç zorlamamamıza rağmen tırnakları kırılmış ve alt menteşeleri zarar görmüştür. Aldığımız ilk günden itibaren alt kapak kısmı düzgün kapanmıyordu. Ürünü 13.000 TL gibi bir fiyata satın aldık; ancak ürün oldukça kötü ve gürültülü çalışmaktadır. Ayrıca servis kalitesi de yetersizdir. Kurulum için geldiklerinde akım korumalı priz satmaya çalışıyorlar, almadığınız takdirde ürünün garanti kapsamında olmayacağını söyleyerek piyasa fiyatının çok üzerinde bir fiyat talep ediyorlar.

5 Aralık 2023 11:56

Daha önce yazdığımız şikayet üzerine kırık olan kapak kısımları ücretsiz olarak değiştirildi. Ama kıyafetlerin üzerinde toz kalması ve makinenin kapak kısımlarındaki toz kalmalarına servisin bir çözümü yok ilk defa sizden şikayet geliyor gibi söylemlerinde bulundu. Servise gelen personel çamaşırların halini gördü normal yapılacak bir şey yok deniliyor. İlk defa kurutma makinesi görmüyoruz. Farklı markalarda kurutma makinesi kullanan yakınlarımız var hiçbir şekilde makinelerinden çamaşırlarına toz bulaşmıyor. Bu makinelerin amacı kurutmak ve tozları toplaması değil mi? Alerjik astım hastası olduğum ve bebeğimiz olduğu için tercih ettik ama her kurutmadan sonra toz içinde kalan çamaşırlarla uğraşıyoruz. Bu şekilde üründen verim alamıyoruz. Ürünün iadesini talep ediyorum. Sonuçta ürüne az bir para vermedik. Çözüme ulaşmazsa kesinlikle Tüketici Hakları'na başvurup hakkımı arayacağım.

Eki aç
28 Kasım 2023 09:05 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Hoover Tüketici Hattı

Resul
2 Aralık 2023 17:39

Hala bir dönüş yapılmadı. Servis çağırıyoruz çamaşırların halini gördü normal yapılacak bir şey yok deniliyor. İlk defa kurutma makinesi görmüyoruz. Farklı markalarda kurutma makinesi kullanan yakınlarımız var hiçbir şekilde makinelerinden çamaşırlarına toz bulaşmıyor. Bu makinelerin amacı kurutmak ve tozları toplaması değil mi? Alerjik astım hastası olduğum ve bebeğimiz olduğu için tercih ettik ama her kurutmadan sonra toz içinde kalan çamaşırlarla uğraşıyoruz. Çözüme ulaşmazsa kesinlikle Tüketici Hakları'na başvurup hakkımı arayacağım.

2 Kasım 2024 01:49

Aynı sorun bende de var çok büyük bir hevesle almıştım ama her yıkamadan sonra illa önce orayı temizleyip süpürüp çamaşırları öyle çıkarıyorum

16 Aralık 2023 18:09

Hoover kurutma makinesi 1 aydır bir süredir kullanıyorum cam etrafında toz bırakıyor bunun ile ilgili bir çözüm önerir misiniz

26 Mart 2025 17:584.578

13.09.2023 tarihinde satın aldığımız Hoover NDEH 10A2TSBE-17 model çamaşır kurutma makinesinin alt kapaktaki filtre kısm...

Tümünü Gör
Hoover Tokaç Kırılması Ve Yerinden Çıkması

Hoover TokaçKırılması Ve Yerinden Çıkması

Dilek
Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kurutma Sırasında Su Alıyor!

Hoover KurutmalıÇamaşır Makinesi Kurutma Sırasında Su Alıyor!

Yeşim
Hoover Hayal Kırıklığı Su Haznesi Problemi!

Hoover HayalKırıklığı Su Haznesi Problemi!

Cafer
Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi İlgisizliği!

Hoover KurutmalıÇamaşır Makinesi İlgisizliği!

Ozge
Hoover Dry& Wash Kurutmalı Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!

Hoover Dry& WashKurutmalı Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!

Ahmet
Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi Sorunu!

Hoover ÇamaşırKurutma Makinesi Sorunu!

Fatma

Öne ÇıkanKonular