Funda sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 21:39

Hepsiburada.com internet sitesi aracılığıyla 3 Ocak 2024 tarihinde Hoover çamaşır makinesi satın aldım. Ancak daha ilk aylarda makine kapak arızası vermeye başladı. Arızalar sıklaşınca servis talep ettim.
30.05.2024 tarihinde yetkili servis grc Teknik tarafından, arızalı olduğu söylenen ekran kartı değiştirildi. Değişim sonrası başlat tuşu çalışmadı ve 6 Haziran tarihinde servis tarafından makineye tekrar müdahale edildi.
Sonraki süreçte ekran kartı değişmesine rağmen aynı arıza tekrarladı. Ancak yoğun bakımdaki hastamın kritik durumda olması sebebiyle ilgilenemedim ve arıza bildirimini yalnızca WhatsApp üzerinden ilettim. Dönüş yapılmadı.
6 Ağustos 2024 tarihinde makineyi hiçbir şekilde çalıştıramadım. Yetkili servis grc Teknik; bu kez ön panelin arızalı olduğunu belirtti. Sürekli tekrarlanan arızalar sebebiyle (6502 sayılı kanunda belirtilen ayıplı malın 2 yıl içerisinde iadesi kapsamında) makineyi iade etmek istediğimi söyledim. Satıcı ile yaptığım görüşmede: yetkili servis tarafından iade formu verilmesi gerektiği ve akabinde iade işlemine başlanacağı belirtildi. Ancak grc Teknik iade formu vermeyi kesinlikle kabul etmiyor.
Defaatle görüşme gerçekleştirmeme rağmen satıcı ve yetkili servis tarafından hiçbir şekilde çözüme yönelik yaklaşım göremedim. Hepsiburada; "servis tarafından düzenlenen iade formu olmadan işlem yapamayacaklarını", yetkili servis ise kendilerinin böyle bir form veremeyeceğini, hukuksal yollara başvurabileceğimi söyledi. Evde engelli hastam var ve bekletemeyeceğim çamaşırlarımı rica ile komşularımda yıkamak zorunda kaldım. Aylardır, her iki kurumun keyfi uygulamaları nedeniyle maddi ve manevi mağdur ediliyorum fakat çözüm bulamıyorum. Funda e****

24 Eylül 2024 10:32 (Şikayetten 12 saat sonra)
30 Eylül 2024 19:15

Şikayetimin ardından tek sefer arama yapıldı. Durumu detaylıca anlattım. Yetkili kişilerle görüşerek bir gün sonra tekrar arayarak bilgi vereceklerini söylediler ancak aradan 1 hafta geçmesine rağmen dönüş yapılmadı.

İskender sonuçtan hiç memnun değil

İskender
28 Haziran 2024 21:21
Hoover'in, Müşteri Mağduriyetini Ve Şikayetlerini Dikkate Almaması!
Hoover'in, Müşteri Mağduriyetini Ve Şikayetlerini Dikkate Almaması!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Candy Hoover Sattığı Ürüne Sahip Çıkmıyor

11 Eylül 2023 16:01
Candy Hoover Sattığı Ürüne Sahip Çıkmıyor
candy-hoover-sattigi-urune-sahip-cikmiyor-5.pdf

Hoover Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Dilara
27 Ocak 2025 04:24
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Kurulum Sonrası Karşılaşılan Sorunlar Ve Çözüm Beklentisi

13 Aralık 2024 17:10